Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
detaljna analiza ovog Karla nema sta...
Prosta matematika za ovu grupu... Od Argentine gubite (ali izgubite sa sto manje golova). Nigerija,tu idite na remi... Iran morate da dobijete...
Karl Ritter se razume u fudbal kao Marica u kriv kantar ARG,NIG i IRA su izraziti favoriti,Bosna ide kuci odmah
Vi necete mozda jedan bod uzeti. BiH je kao prva iz grupe na SP, a ne konneki jedva kroz baraz.
AHAHAHAHAHA
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Iran ne treba podcijenjivati,od Argentine gubimo 100% ,ostale 2 utakmice treba dobiti
Ako necemo vjerovati da mozemo pobjediti Argentinu, onda ih stvarno i necemo pobjediti. Ljudi oni su ti koji su pod pritiskom. Pored Brazila, vode se kao najveci favoriti za osvajanje. Mi idemo u Brazil rastereceno i mozemo ih pobjediti, vrlo lako. Neka bude do 70. te 0-0 i oni ce puci pod pritiskom, garantujem vam to. Tu trebamo traziti priliku, a ne 15 dana prije tekme govoriti da cemo 100% izgubiti.
@feget on konta jedna se igra sam protiv sebe. tu cemo vjerovatno kiksati :D