Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjeba Vico reprezentaciju skroz-naskroz ..... sve po direktivi iz Laktasa.
to treba zahvaliti našem elmedinu begiću, on je predao savez u ruke ljudima koji je jedini cilj uništiti sve što je bosansko, samo glup čovjek je mogao očekivati neke rezultate
Uz ovoliku medijsku prisutnost u danasnje vrijeme... = NEMA PRENOSA.
Prenositi ce NTV IC Kakanj, cuo sam da su najozbiljniji za to... Hvala Miske ti si najvise doprinos dao za ovu situaciju od heroja do gada velikog.
preko LN ce se moci i na EP.lepe 2,3 utakmice za srbiju bez opterecenja da se tim sto vise uigra.da misle kao jedan.piksi igra ofanzivan fudbal a nas napad vredi 90 miliona.mada kod dobrih ekipa koje igraju ofanzivno,igraju svi i odbranu i trce ali bitno je pametno trcati.LN odlicno takmicenje,mozes na EP preko njega,neka takmicarska zar postoji.bolje nego dosadne prijateljske
@gooUser1637330921 Jedino pametno sto si napisao je srbija malim slovom.
Idealno bi bilo da budemo u grupi s rusijom, srbijom i slovenijom :-)
Super,ima da ih sve nabubamo
Sami da Hrvatska ne izvuče Srbiju . Jako su kao zemlja.
Tatabrada TV otkupila prava, nece niko drugi da ih prenosi.
Svi priželjkuju 30% pri izvlačenju kuglica
Realno Liga Nacija malo koga zanima ovdje. Nismo se plasirali na SP i čekamo početak kvalifikacija za EP 2024. A ovo takmičenje baš nije toliko bitno. Najbolje da smo u zadnjem šeširu i da pobijedimo ove slabije, iako bi i to bilo upitno.
malo si pobrkao lončiće
Bitno je jer će se na osnovu plasmana u Ligi nacija formirati jakosne skupine za izvlačenje kvalifikacija za EP 2024 tako da ako dobro odigramo možemo biti u 2. grupi po jačini i dobiti nešto slabije protivnike. Baraž se također igra preko Lige nacija.
Sa Rusijom, Srbijom i i Crnom Gorom.
WW III da opet iz Sarajeva krene😂