Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne seri
that\'s a real player who will player with his heart for the best club in the world and not like ribery the dreamer.
novi portal n o v a s l o b o d a . ba
Sve čestitke na komentaru.... i još si samo zaboravio da ga je:\"surova povreda udaljila od prvih 11,nije ga baš volio ni trener a u osudnim trenutcima nije imao sreće\"!
Ne radi se o igraču iz susjedne zemlje . Radi se o igraču iz Bosne i Hercegovine
da je njega bayern toliko htio,nebi 700 hiljada za njih predstavljao neki problem Jadno sve u svemu da igrac mora placati iz svog dzepa.
aj platio da igraa u byernuuu.pa mozel sta biti jadnije od togaaaa.eee nasto ste i vi hrvati spali jos malo ce vam sanader klubove trazit.hahahahha i placat pa pranjicu jadan si.....
ma haj super si ti proso, nasi moraju placati da bi igrali u reprezentaciji
ne kontam cemu uvijek ljubomora nase raje prema igracima iz susjednih zemalja ( nisu ni oni nista bolji po tom pitanju , al\' eto ), pranjic je odlican igrac i to ce potvrdit ko god je gledao njegove igre ... da su i bolji propali u bayernu je tacno , ali da je rijec o nekom nasem igracu bilo bi hvalospjeva da ti vise muka bude, odma bi krenula prica da ce biti bolji od lizarazua i td. , da nece dobit priliku ne bi davali pare za njega ...
mislis da ne igras? u bajernu neces dobit priliku i bolji su propali