Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako to radi Evropa
ma zadnja mu utakmica i ugovor mu vazi jos tri dana. pa da se ne prica, supirali su ga, ko on sam dao otkaz, a ustvari supiran je. on je sad supar.
ustvari nije. produzio je navodno ugovor 24. moja do 2016, ali su sigurano imali klazulu da vazi ako prodje prvi krug.
Uzmite si ovo za primjer Safete i Tino
Nas budjonja ce prvo sacekati ima li kakvih finih ponuda. Pa ako ne bude reci ce kako mu je zao napustiti repku, a savez ko savez, nista oni ne rade posebno, osladile im se pare, hodaju po brazilu u odijelima i sta ih briga. Imaju odlican odnos sa safetom i zato sumnjam da ce mu oni licno dati otkaz.
i ponovo neka vrsta kritike za Safeta, onda kada klix objavi neke njegove uspjehe ponovo recite da su to nezahvalni bezobraznici, pa nek prođe dan-dva ponovo pljujte po Safetu i sve tako
Ovo SP je svo nakrivo nasađeno.
hej italijani, hoćete kovača, dajemo ga i pride safeta gratis. tandem snova !
Nemoj ti da poredis naseg Papeta sa onim seljancetom sa obronaka oko zabacenih livanjskih zaseoka..Pape je najavio odlazak, tuzan sam zbog toga,zaduzio je sve buduce selektore I nadolazece generacije.Za nekoliko godina mozda cemo sa sjetom govorti "sjecas li Brazil kad ono Pape odvede BIH na SP.."
častan čovjek, a ne ko ono jugošvapsko, ograničeno goveče, kovač.
Časno i strasno
spahic napolje!!!!!
Posteno nisi se gurao da ostanes na duznosti po svaku cijenu, cudna utakmica do 60 min je izgledalo kao da ce biit 0:0 a onda onaj crveni karton za Italijane ne znam da je ono bas za crvenog, jest da ne podnosim Italijane ali ako nema Spanije, Engleske, Italije pada i zanimljivost tekmi u nastavku SP-a
Pa mislim da ne gledaju to Brazilci tako. U Brazilu više navijača ima Urugvaj, Čile, Kostarika od većine evropskih reprezentacija. A samim tim što je više navijača biće veća zarada.
Ugledaj se Safete...
ne dipr
Dje je Hrvat Tino da s ispali i da spasi naciju. Susicu istice ugovor za pet dana, tako da ne treba da daje otkaz. To je smijesno. Vozdra Safete. Ne razumijes se ti u tu nauku o postavljnju igre i taktike. Odmaraj se malo, pun si ko brod.
tino koliko se sjećam je imao samo jednu izgubljenu loptu u utakmici protiv nigerije. dakle, očito momak nije toliko lošiji od ostatka nego vi baljezgate onako jer je u rodu sa selektorom
♡♡♡♡♡♡♡
da je pametan i dzeko bi isto napustio repku