Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trener svih trenera, legenda nad legendama , ali legende nikad ne umiru 💔
U najgorem momentu za BiH nogomet, okupio naciju i ucinio nas sretnim i ponosnim. Hvala ti za sve radosti i putuj na bolji Svijet
Najdrazi trener koji je vodio reprezentaciju Bosne.Pocivaj u miru legendo.
Laka ti zemlja dobri covjece i hvala ti za sve lijepe trenutke koe si nam podario.
Hoce li i Mamic otici na sahranu u Zagreb
Prokleti karcinom. Dva puta sam ga pobijedio. Hocel iko pronaci lijek protiv tog zlotvora vec jednom.
Iskreno da ga nije bilo ne bi mi vidjeli Brazila.Hvala Ciro
Ciro je vjecno upisan zlatnim slovima u Pravu Raju. On je dao svoj prilog Majci Bosni, bio je selektor i pomogao reprezentaciji kad je trebalo, hvalio svugdje i obilazio svoj Travnik, uzeo pasos BIH kad je osjetio da je kraj tu negdje, valjda taj osjecaj kad znas da uskoro "ides" pa da odes znajuci da si ucinio nesto za svoju Majku...
Dok je usranna hercegovacka ballijja, Vahid Halilhodzic izdao i onda kad je trebao biti tu ranjavajuci sam sebe u guzzicu, i cijeli zivot taj jadnik trci za petrodolarima i novcem koji svakako nece i ne moze potrositi, trenirajuci razne petparacke klubove i zemlje. Nece on biti nikad Raja, nece se ni te zemlje gdje je trenirao osvrnuti za njim kad kreepe, i umrijece kako i zasluzuje, sam, na stranoj zemlji i ko zadnji ker.
Politički je bio "nepismen" ili lahkovjeran, onom utjelovljenom "pokajničkom" zlu poznatom kao Franjo Tuđman. Naime pročitah negdje da je pomagao Bosni za vrijeme rata, kako u nogometu tako i odbojci. Uglavnom naš Ćiro, dobro dijete Bosne, iz koje je on otišao ali ona iz njeg nikad, hvala ti Miro.
Trener, motivator, psiholog,borac, a prije svega ljudina. RIP i laka ti zemlja.
SJecam se dok je vodio Dinamo nekad 1986-87 jos dok su igrali Mlinaric, Deveric... dolazi Dinamo u Tuzlu. Bjezim iz skole taj dan i nikad se nisam pokajao. Kakve je ovacije Ciro dozivio na Tusnju kao da su navijaci Slobode znali da ce ih Ciro nekad u buducnosti trenirati. RIP Legendo!
Haj ne lazi zdravlja ti.
Počivaj u miru Čiro legendo,trener svih trenera.Za odlazak reprezentacije BiH na SP u Brazilu Čiro je zaslužan,to je on napravio a ne Sušić,Sušić je se tu okitio samo tuđim perjem.Dok Čiro nije došao na čelo rprezentacije za nas je baraž bio misaona imenica.To više nikada se neće ponoviti.Čiro neka te čuvaju anđeli.Hvala ti još jednom za sve što si napravio za našu selekciju.
Kad je bio u svađi sa Ottom Barićom, kaže “ja sam za Barića, ne ajnštajn nego cvajštajn” Laka ti zemlja LEGENDO
Naš a svjetski...počivaj u miru.