Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodo samo cu reči Ivan Perišić idemooooo kockice :)
česi tanki za sada, dva dodavanja ne mogu sastaviti, a hrvati slabo koriste prilike...
joj hrvatica, kakve mačke... :P
@tuzlak458 al one što kamere prikaza su bile praaaaaaaaaaaaaaave ljepotice.. :)
Idmo vatrene kockice po pobjedu :)
Naprijed braco Cesi!
lol
Obozavam Cehinje :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Drž'te nam fige bratjo :D piis ✌
idemo komsije...sretnooo
Tesko je navijat za Hrvate kad vidis kakva njuska ih vodi.
ja kad ukalkulišem sve faktore u svoju Euro 2016 jednačinu (koja je top secret), rezultat mi kaže da će Česi uzeti Hrvate... znam, zvuči nevjerovatno, al' stohastička statistika i matematika ne lažu
sve je moguce lopta je okrugla nitko nije vjerovao da ce i neke jace repke pobjedit, al' cuj stohastika, na ovu se samo mogu nasmijat....daljnji komentar moze bit samo suvisan ;)
@quine jel ti dođeš tako i u kladionici i kažeš "daj na 1805 - sve je moguće i na 1806 - lopta je okrugla" ? Izjasni se.. Koji ti je tip... ?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)