Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ mrsh, @ ja, @ ... , @ bik koji sje... : sestre i mame vam po_j_ebem lagano !!! B A R C E L O N A - bayern 4 - 0 !!!! PS. sad se javite PI_C_ke U_S_RANE !!
Liverpool, Liverpool, Liverpool, Liverpool, Liverpool, Liverpool, Liverpool, Liverpool, Liverpool, Liverpool, Liverpool, Liverpool, Liverpool, Liverpool, Liverpool, Liverpool, Liverpool, Liverpool, Liverpool, Liverpool, Liverpool, Liverpool, Liverpool, Liverpool, Liverpool, Liverpool, Liverpool, Liverpool, Liverpool, Liverpool, Liverpool, Liverpool, Liverpool, Liverpool, Liverpool, Liverpool, Liverpool, Liverpool, Liverpool, Liverpool, Liverpool, Liverpool,
@ ...: ah pardon - \"prosetaj malo ferahijom\"- HAHAHAHAHAHAHHA... novi naziv ulice - FERAHIJA !! corkane !! kad izadjes u grad stani ispred table ulice, izvadi papir i olovku (ako znas pisati!!?? ) pa prepisi P R A V I L N O naziv ulice pa pri komentarima opet SAMO prepisi, :)). barem se neces ovako jeftino provaljivati, :pp PS. garant neki papak made in east bosnia, :))..dokopalo se seljace asfalta, sta ces... :pppp
@... : \"prosetaj ferhadijom....\".. \'alo savjetnik!! - ne truhnem ja tu gdje ti truhnes, trulezu jedan, :)... kako je on siguran da sam ja u SA. pravi sveznalica, strucnjak.. zbog takvih nam je drzava i jaka koliko je jaka..svi sve znaju. i smrdo mali bubuljicavi koji nema petlje nick da ostavi. naravno da je komunikacija zavrsena papak sitni. PS. kad se upali pa opet na ovo neko mahalsku pametnu doda, :ppppp...ljigo mali.
Dijete,hvataj se knjige,jos iz puberteta nisi izasao,vjerovatno neki geek,smokljan,asocijalan.Prosetaj malo ferahijom,uklopi se u drustvo,znam da si majmun ali barem malo izadji van iz kuce na svjez zrak sinko.Uostalom ovdje polemisanje sa balavcem zavrsava,urlaj malo pred TV-om sinko :)
@...: heheehe sto se papcic i seljacic dokopao interneta pa mlati li mlati...lijeci krmcic frustracije. pazi, on pise o naucnom simpoziju, hhhhhhhhhhhh ostavi nick krme! :))
Jeremy dijete,ohladi,pjenis se vec :) cika Darvin je zaista bio u pravu,kad bih samo dobio priliku da te negdje prikazem,na nekom naucnom simpoziju da se ljudi zaista uvjere da si nastao od majmuna.Ajde sad zavijaj opet pred TV-om :))
@ ... : PAPCHINO !! ostavi neki nick da te znam prozvati kad bayern po labrnji dobije u 1/4- finalu, :)).. jer ti si strucnjak a ja \"nikad loptu nisam u ruke uzeo\".. ti znas sta je kvalitet.. (tim koji popije 4 komada od bayer leverkusena i koji vec 6 godina igra fudbal \"nazor\" :)) ).
@... : kad vidim takve kao ti, darvinova teorija bi se mogla promijeniti da je covjek nastao od krmka, :)). tata ti zavija kraj tv-a pa si to haman od njega vidio.
Hvala na komplimentu,a sada pred TV i zavijaj kad svaki put neko nabije loptu, ti urlici u u u u u :D ti si najbolji dokaz Darvinove teorije o Evoluciji,jeremy je zaista nastao od majmuna :)
ukupno 5 - 0 protiv Reala to je ekipa... uz to Real 2 puta zaprijetio u dvije tekme he he he p.s. Bayern ispada bilo koga da dobije u četvrtfinalu
@... : nikakav sam ja velemajstor u poredjenju sa tobom, fudbalskim doajenom i eminentnim strucnjakom ! :)
Moj majmune,garant si jos u pubertetu ;) pred TV i urlaj malo :) pitam se jesi li ikada loptu drzao u rukama a kamoli igrao fudbal.Velemajstore :))))
@ moja djeco: hehehehhee.. vidi sto se pucanstvo uspalilo.. \"dati nekom 12 golova u dvije utakmice\" ?!?!? da , i ??? jaka mi ekipa sporting!! u PM !! ok- eto cestitam, ne mrzim bayern, ali 5 dana prije toga popiti 4 gola u kupu njemacke od leverkusena i to sa najjacom postavom i sada se _urciti da su \"mnogo jaki\"- halo !! pa ne treba puno pametan biti pa skontati. a vidjecete ako bayern naleti na jaku ekipu sta sam mislio reci. i trenutno, htio neko priznati ili ne- ManU i Barca su ekipe koje razbijaju.. ostalo je nivo ispod. a ovaj majmun @.... mnogo je pametan.. sigurno neki fudbalski strucnjak!
jeremy uzmi pistolji i rokni majke ti..olaksaj covjecanstvo za jednu budalu manje molim te..