Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakvi članci nikako da mi dosade...
Zmajevi naši :)ponos naš:)
http://www.theroar.com.au/2013/03/29/can-bosnia-break-their-hoodoo/ magazin, a bogami i clanak ipak postoje.
zivim u australiji, iskreno da vam kazem, nikad nisam cuo za taj magazin. pretpostavljam da je u pitanju neka novinarska patka .....
iebo ovog novinara svaka mu recenica zavrsava sa "navodi ovaj magazin" Idemo u Brazil !
GRUPA NAM NIJE BEZVEZE ,ŠIBALI SMO I FRANCUZE I ŠPANCE PA NERJEŠENO SA PORTUGALOM U ZENICI, GRČKA JE BILA EVROPSKI PRVAK,SLOVAČKA JE DOBRA REPREZENTACIJA.NEMA VIŠE SLABA ILI JAKA GRUPA SAD SU SVI JAKI.VIDI SE IZ OSTALIH GRUPA ,JEDNA CRNO GORA JE ISPRED ENGLESKE I SL.A PRIMITIVCIMA TREBA ZAČEPITI USTA.
spustite se na zemlju ljudi. grupa nam je bez veze.
Jezzzzaaaaaa dok čitam.. I baš kako kaže Idelde: nikako da mi dosade ovi članci...
hajd e sta se dizete pobjedili grcku i ostale tallasike u grupi i niko vam nije ravan kaze susic strah ga od dominacije hahaha pa bit ce ti dominacija kad naletis na pravi kalibar pa ces vidjeti koje gluposti pisete
To što pola države ne navija za reprezentaciju države u kojoj živi , koliko god zvučalo paradoksalno onima koji navijaju za istu mislim da su upravo oni ti koji se trebaju zamisliti zašto je tako. Nije to ni doi dodika ni Čovića, oni su samo reakcija na bošnjačke Dodike i Čoviće koji jedno govore, a drugo priželjkuju i rade.
Lijepi su vam komentari.Tri riječi o sportu ne možete sklopiti,a da ne pominjete Srbe i muslimane.Dakle,Sušićeva hladna glava će nas odvesti u Brazil.Postaćemo najmanja državakoja se ikada plasirala na SP.Nije mala stvar da ekipa koja dolazi iz zemlje sa tri i po miliona stanovnika bude učesnik završnice.Država gdje pola stanovništva ne navija za svoje.Zbog toga će uspjeh biti neprocjenjiv.Hvala ti PAPE,hvala momcima i hvala Bogu na bosanskoj tvrdoglavosti !!!!
Prica o bosanskim zmajevima je kao prica sva satkana od posebne ljubavi gdje nema mjesta ni mrznji ni zavisti cak i oni koji nas mrze ne ostaju imuni na ljepotu igre ove reprezentacije ima nesto tamo medju njima sto otopi i najzlocastije srce znaDu to ovi iz manjeg entiteta :)
Nema ovaj puta ako i možda, naša ekipa igra odlučno i ako ovako ostane, ne samo da ćemo se kvalifikovat na svjetsko prvenstvo, nego sam ubjeđen da ćemo završiti među najboljih 10 ekipa. Navijača će bit dovoljno, pošto Srbija nema direktan plasman, podrazumijeva se da će jedan dio navijati za CRO a drugi za BIIH rep.
"...neka nam zavide, neka nas ne vole, mali citluk, mali prijedor, malo posusje, jer ja sam bosnjak, imam san, i cvrsto spavam zbog susica :)) " SVAKA TI CAST ZA OVO
Samo čitajte komentare Bošnjaci i onda neka vas grupa glumaca, propalih voditelja i nastranih tipova uči da ste vi Bosanci, a nek vam svako ko vam kaže da imate posebnu naciju kao što govore ostala dva naroda, bude zadrti islamista. Svako ko se izjasni kao Bosanac na prestojecem popisu možemo ga smatrati altarnativcem koji nema puno klikera u glavi.
i srbija će na svjetsko prvenstvo u brazil,al na parasvjetsko prvenstvo kao na paraolimpijske igre:)))
Uspostavljamo standarde! Dodjite Australijanci da se s vama igramo! Kolasinac in, Pape out!