Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ove cjene su prevelike za igru koju pruzaju oba tima
Jedini derbie gdje je bitnije kako je ko navijao a ne koji je klub pobijedio xD
Vječiti remi*
Bolje da mi skupimo 11 igrača + izmjene, kao i Horde. Ljepše bi bilo za gledati sigurno od ove lakrdije...
sarajlije sve vole da prenapusu, ovu koridu nazivaju spektaklom, el clasico, dajte spustite se na zemlju zanimljiviji je hrkljus od utakmica zelje i sarajeva
Idemo Zeljo, snazno.
nikad istok i jug nije bila ista cijena
treba sjever na grbavici za navijace zelje staviti 10 (sa clanskom😃) a za pitare 20
Taman sa htio pohvaliti upravu Sarajeva na cijenama kad ovdje vidjeh opet ona "članska" sranja i paravan za javnost. Koga više pravite budalama? Te ulaznice su samo na papiru i za javnost "za članove jeftinije". Ulaznice se uzimaju po cijenama "za članove" i bez članskih, Ja ne znam koji qurac se ovi naši iz UO Želje ne žale? Nismo mi ničije ovce, nećemo mi finansirati njihov klub više nego njihovi sopstveni navijači. To dok se ne promijeni mene Koševo sigurno vidjeti neće.
A ovo se lako može dokazati! Neka neko iz saveza ode i kupi ulaznicu npr. za sjever, ako mu prilikom kupovine ne budu tražili člansku neka ih istog momenta kazne. Čisto kršenje pravilnika NSBiH, nešto za šta su se i sami bunili na utakmici protiv Čelika u Zenici. Fkt nema smisla da gostujući navijaći plaćaju skuplje ulaznice i da finansiraju tuđi klub više nego njihovi sopstveni navijači!
Zar se nije upravo sarajevo zalilo negdje na cijene karata mislim na bilinom kako je sjever skuplji od juga a pruzaju iste mogucnosti za gledanje utakmice... a evo sad navijacima zelje duplo skuplje iste te ulaznice u odnosu na navijace sa... al sto neko napisa i da je 1km puno je za kvalitet igre u zadnjih 20derbija,..
Podignite cijene neka budu skupe dolazimo na koševo jebemo vas u dupe
Pa jel moguce da ne mozete napunit bar 20 000,evo citam u jedan dan Hajduk prodao 33 000 karata po cijeni od 25 KM do 65 KM,u jedan dan ljudi dragi a ovdje treba moliti ljude da dodju na derbi
Sljedećih pet protivnika Zrinji su sama krema beha fudbala - Sloboda, Čelik, Vitez, Gošk i Mladost. Ako neće biti 15 od 15 dođavola sve. A onda nas uhvatiti necete vise.
RADNIK---:--- GOŠK 1 ŠIROKI B.---:--- MLADOST DK 0 FK BORAC---:--- VITEZ 1 SARAJEVO---:--- ŽELJEZNIČAR 0 KRUPA---:--- ČELIK 1 SLOBODA---:--- ZRINJSKI 2 moje prognoze su 99%
Stavi dvicu na Zelju slobodno
Derbi? Hajte, molim vas....