Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On/ona ne igra fer plej. U pitanju je ipak ženski nogomet, a ona ima jače mišićne postavke u odnosu na suigračice.
Tocno je Dzumhur mogao promjeniti spol, poceti igrati zenski tenis i uci u TOP 20.
šta znači rodni u pojmu transrodni ? rodio se normalan.. tek 20 kasnije odlučio da glumi ženu
Sve pobudalilo. Ništa ne kontam, jel sad muško ili žensko?
Jel ovo Franc Ferarri
Klix uvidio gdje su najveći klikovi i rasprave, pa sad svakodnevno ovakve vijesti.
Pepeo cara Hirohita se u urni prevrće... koga boli rinaka jeli ona ona, ili je ona on, ili šta je već???
Bolesno...
sto kaze onaj...svaki dan placeni članci o ped,a tranđ, pa onda o Rusiji, KIni....itd itd itd. Volio bih samo jednom vidjeti bankovne izvode od ovih mediskih kuca.... da vidim ko ih više finacira ovoliko!! mislim to svi znaju.... ali da vidim bas, za koje se Judine škude prodaju!!!
je li to 10-20K godisnje ili je to 100-200k!! koliko god mediji lazu, narod ne mozes slagati. Zasto nigdje na vijestima nema o efektu magneta poslije druge doze??? kakvom ba magnetnom polju u ramenu??? ako mislite da lazem a ne znam zasto bi lagao - provjerite!!!! ja vidio i lažem,a vi niste i mislite da lazem!!
Boli je kita.Habibi,Elme mi!
mogao i ja promjenit spol, igrat zenski fudbal i bit najbolji ubit pare
Sta se ovo desava svijetu u pm?