Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pirić/Bobić,Efendić,Kostić,Dzidić,Subić,Stjepanović.Ordagić;Zeba ,Veselinović,Karić,Ze,beton odbrana,extra sredina i dobar napad recept za titulu u ovoj usranoj PL: Sretno Slobodi na putu ka tituli,ovaj put je i najavljena. Azmire sva čast,ova godina je za tebe care moj
Krenulo ga :)
S konja na magarca
MA ode kod svojih Srba u tz
@ChrisRone naravno..,..da nace mozda do slimuncica ili stausa........aferim brate crveni.....informativno,....hebali te i cete.....
Mislim da je krajnje neozbiljno dovoditi igraca dan-dva prije pocetka sezone.Koliko je on spreman,koliko moze,kako ce to uticati na ekipu,koliko on kosta? Azmir ne zali pare ali ipak treba biti racionalan,volim Slobodu ali mi ovolika skupa pojacanja nekako ne pasu,nismo mi na ovo navikli.
Kad posudis igraca ti mu dajes platu,kontas?! @tuzlak478
@tuzlak478 Pa ne radi lik pripravnicki u Slobodi,cuj hrana,smjestaj i prevoz. Svaka posudba se placa,znaci od te posudbe i njeg Partizan placa indirektno ali i zarade dobro,samo sto na kraju ugovora opet imaju igraca.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Koliko samo frke i problema oko lijevog beka a imali smo Ivetica koji je bolji i od ovog Subica i Lazevskog zajedno. Steta sto ga otjerase,haman je narusavao atmsferu ali trebali su ga nekako smiriti i ostaviti u klubu.
@tuzlak478 , koliko ja znam Perica se jedini smio popickarat sa Husrefom a ovom je to smetalo i zbog toga ga je otjero a to je htjeo napravit jos na prosloj polusezoni .