Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zelju svako selo nabije
Metropole Zeljeznicar
Grbavica baza, šest poraza...
Ova sezona rezervirana za mjesne da ispadnu, iduća velikani odose (potencijalni kandidati Velež, Borac, Čelik), Svake parne godine ispadne bar jedan velikan iz PL
Premijer liga a 350 gledalaca...djeca nam se smiju moj Reufe
Utakmica u Tuzlu namještena,Varešanović donio pare i pravo ostao da preuzme ekipu. Sudija standardno oštetio Zeljeznicar i za razliku od Sarajeva koje nije napravilo nijednu šansu a dali tri gola, Željo je razvalio Radnika
@IceBlue ja znam da ti dodzes samo da provociras, ali budi bar malo realan. Cuj nisu napravili ni jednu sansu,a pobijedili 3-0,a zeljo kao razvalio.a za kupovinu pitaj amawa on to najbolje zna.
@IceBlue slRealan komentar. Morali su golmana u bolnicu poslat da uzmu 3 boda, a Želju nisam gledo pa ne bi komentirao
Jedini nismo dobili Željkana ove sezone u ligi i ja se pitam di ode titula
Engleska 5 liga ima 8-10 hiljda svaku utakmicu kod nas citavo kolo nema ni 10 hiljada .. Koji smo mi jad i bjeda , jebote sumpor..
Ima Bern u Svicarskoj 17.500 gledaoca svaku tekmu hokeja na ledu, a u engleskoj pravi na tabeli hokeja gleda 120 ljudi. Treba englezi da se stide koji su jad.
ej dušo Capajebo nam brani da bude sve ko lani..
Željo prva federalna
Od svih 12 klubova ne možeš sastaviti jedan tim ozbiljan bar da dodje do odlučujućeg kola za ulazak u LP ili UEFA