Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno bruka da ovako eminentno ime u svijetu fudbala kao sto je Elvedin Begic "ispadne" a "upadne" gospodin Sinisa, jos eminentnije ime na tako reci svjetskoj nogometnoj sceni...po kuloarima se prica da cak pretenduje na funkciju predsjednika Uefa..
SAVEZ NAPOLJE
Misimovic se uhljebio na jos jednu funkciju. Malo jedna plata!
Sve ok, ali da niste nigdje delegirali legendu Papeta, Bolica, Baljica, Barbareza, itd. sramota samo takva
Miske gura sina u reprezentaciju U17 ,mali pravi tuljan meni se zivot zgadio juce gledam kako gube od svice od koje su pet puta bolji zbog tuljana + plus šabic gura dvojicu zrnica od proslavljenog,(citaj dozivotna suspendija u bih fudbalu)sinise zrnica i još sl al me stid gdje zivim i sto su ljudi ovako jadni bjedni i šute .
vico lopoveeeee jebemo ti staru
@gooUser642292 Malo bolje procitaj tekst i mozda onda bolje shvatis isti i koliko je ko zastupljen.A to sto se brojimo svugdje pa i u sportu po nacijama je i najveci problem ove zemlje.
Misimovic ce se prodat za cokolodu, zaboli njega ku.ac za repku
*cokoladu
Samo izmisljaju pozicije da se lova kupi od politickih institucija do fudbala mi smo najkorumpiranija zemlja u galaksiji
Misimovic kao igrac drag, a poslije fudbala je postao prava gnjida....vicin potrcko. ko bi rekao
Ako je mrzak sto je doveo selektora, kako stvari stoje, covjek vas vec demantuje
Miske je svoj patriotizam pokazao kad je odlucio da igra za Bosnu a ne Srbiju. Prema tome tisina..
koji je ovo ljigavac..da hoces truhnuti klosaru Misimovicu...raspala prodana duso za parama. za vas je BOLIC GOAPODIN!
Istjeraše Begića i Spahića...ne osta niko od Bošnja.
nacionalni kljuc, smjene na tronu. Tako je svagje, ali samo ne diraj ministarstva finansija, zna se ko tu mora da bude u zadnjih 25 godina.
A vidi funkcije majko mila "Komitet za Fair-play i socijalnu odgovornost"
Ma jasta bolan
Ovaj Miske haman prava gnjida o čojka . A gotivio sam ga kao igrača