Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa sa ovolikom dozom alkohola u krvi on je davno umro gornja granica je 3.2 promila a ovaj 1.94 posto Bog te pomogo
Sto na temelju fair playa niste tako ponistili odredjeni broj Farcinih utakmica...
Molim te milosni Boze skloni sa svijeta zivotinje.Neka preostane sve od macijeg roda, i ne dotici tice ni u svinju ne diraj ali skloni zivotinje.Neka preostane i moje sirotinjstvo, ne diraj nista u sto je lijepo pogledati ali skloni zivotinje...... SIDRAN
Svaka čast timu koji je ispao krajnje pošten. Ovaj članak bi trebalo proslijedit Francuskom nogometnom savezu da se zamisle, ako im je išta obraza ostalo. Rahimić ostao na zemlji nakon prekršaja igrača \"horošćića\" i majmuni nisu htjeli da izbace loptu da se čovjeku ukaže pomoć. čak im je njihov selektor pokazivao da prekinu igru. klošarii oni i ona publika koja je zviždala Rahimiću što je osto na zemlji.
1,94 posto? 19,4 promila? Hulk!