Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Besmislena upotreba VAR-a. Korištena tehnologija nije dovoljna za ovakve odluke. Prvo trenutak u kojem se zaledi slika nije apsolutan jer može biti različit od kamere do kamere, kao i trenutak u kojem saigrač upućuje loptu. U tih nekoliko djelića sekunde, između frejmova se može napravit i do 30cm razlike na terenu. I na kraju pored toga, opet neki sudija u VAR sobi odluči koji milimetar pripada ruci a koji ramenu. Daj im VAR da izbiju oči.
Iako mislim da je VAR odlična stvar, ovo jeste pretjerivanje. Ovdje bi se trebala donijeti dodatna pojašnjenja i tumačenja ovakvih situacija.
Kad nam ovo dođe u BiH, pola sudija ima da propadne financijski.
@ADsa var ce se prije ukinuti neg doci u nasu saban ligu 😁
ipak su trebali ostaviti 5 do 10 cm lufta..ovako samo pretjeruju
Šta je problem, var je tu da smanji sudijske lopovluke...golove iz opsajda, gol kad lopta ne predje gol liniju ili da prizna gol kad predje liniju, da vidi jel penal ili ne...prije vara ovakvih kradja je bilo previše i to odlučujuće za rezultat...i sad nalazite manu i varu...pihh
Ofsajd je engleska rijec "OFFSIDE", sto znaci iskljucena strana ili nedozvoljena kako god . Bar si danas u prilici sa samo jednim klikom saznas sve sta te interesuje i da ne pises ili pricas nesto sto ne znas . Izvini nine ovo samo za tebe ,nego za sve sto nesto zele da znaju .
Nos u ofsajdu
E ovo je dostiglo novi nivo
var