Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije sto je nas, ali je realno bolji igrac od Busqetsa i De Jonga.
Zato u reprezentaciji pretrči 8 🙈
@Ishak7 Realno - nije bolji 😀
po naslovu clanka ko da je 5 golova zabio
pretrčo 12 kilometara, dodo 11 pasova, ko da je bježo od lopte
Pjanke samo napred
Kod Pjanica mi se nesviđa taj potpuni manjak drskosti. On je tu, povezuje, proslijeđuje lopte i to je to. Nikako da preuzme ponekad inicijativu i da iskoristi svoj potencijal koji je ogroman. Prođe ga karijera u dodavanju lopte. Masa utakmica mu prodje bez šuta na gol.
Trebamo biti iskreni i reći, uz odličnu igru, da je dva puta početnički pogriješio i samo srećom Barca nije primila gol nakon njegovih grešaka. Ostalo je odigrao velemajstorski.
I imao 11 izgubljenih lopti (najvise na terenu) moze Pjanke puno bolje od ovoga
Kakve veze ima koliko je pretrcao sa odlicnom igrom. Mozes trcat 5 dana ali ako trcis bezveze džabe ti. Jao novinara
Najveci uspijeh Bosnjaka, analiziranje i pisanje o par pojedinaca kojih imaju u Evropi, Dzeko i Pjanic, sva sreca ne igraju utakmice svaki dan.
samo hvalite,ali znajući vas brzo ćete ga sahraniti kao neznalicu,diletanta,onoga koji se ne zalaže i slično,inače je čovjek odigrao za ocjenu 6,5 ništa više niti manje,trčao je i Gatuso u Milanu ko cijela ekipa,pa je opet Bobanu bio zamjena,..
ma ocam imo je gresaka koje su mogle da kostaju barcu premnogo, sta ga hvalite vuce se po terenu, to sto trckara ne znaci da je trcao!
Kolko kilometara pretrčo za Bosnu prošlu utakmicu
98% dodavanja na 4-5 metra...svaka dubinska lopta iza ledza odbrane nije došla...ali se ubio za sistem od Barce, za ovo dodavanje u krug, pa nazad itd. na 3-4 metra...tiki taka
Ako je mjerilo broj pretrčanih kilometara, nek onda ide na konjske trke.Sva njegova trka je na veresiju, bez efekta, bez lopte, bez pasova.
Veliku gresku je napravio juve sto ga je prodao,
paa nek se hvali naše, i da nije najbolji nama jest i svaka cast mire, samo igraj
Pjanić dijeli lopte ko Iniesta !