Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zabrinuo se pravo zbog kazne cuo se maloprije sa njim. Kazr ostalo mu samo 120 miliona kada mu izbiju ovih 200 hiljada. Eto iu svijetu prdvosudje kao i kod nss..umjeatsto murija i da svira klavir, simbolicna kazna....kao i onaj direktor Beyena prije par godina...pravosudje je za sirotinju i ono do vise srednje klase....
bas me cudi odakle i fifi korupcija sve posteni ljudi zivili blizu poste
Igro velike prelaze 2/1
Pa nek opet crnca stave na neku funckiju.. Kradu kao cigani.
Trebo je zauvijek dobit zabranu rada na bilo kakvoj odlucujucoj poziciji.
black lives matter
Zamijeniti ga Munibom Ušanovićem.
Ma ne to je laž, korupcija samo kod nas postoji. Nema toga u Švicarskoj, Njemačkoj, Italiji...
Dosta manje.. Vidis da je frajer iz afrike dole ti je mito i korupcija nacin zivota
@JuricaSpindl Nije bilo ni u Sivcarskoj dok nisu zaposlili crnca iz Afrike.... Dali mu azil, evo zivi, radi, a on po starom crnackom obvcaju KRADE i sklon je korupciji!
Na osnovu jucerasnjeg obracanja ono supka iz N/F saveza !!! Zakljucak je sljedeci MRS stoko