Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prc!
Neka ga Velez uzme ako nece niko,sta fali?
@gooUser1560112664 ne moze, on mora biti u klubu koji nije blizu rijeke, da se ne otkotrlja
Navijač sam Reala ali ga ne treba vraćati
treba ga / se spustiti na zemlju
Ovo su izjavili iz uprave samo da ne bi bili kaznjeni od strane Fife. Dogovorili su se oni s Neymarom sve vratit ce se on u Barcu izvinut ce se sto je napustio i reci ce da je to bila greska zivota.
znate li prevesti fino, katalonski mozda ne znate, ne znam ni ja, ali ima medija koji to fino prevedu na engleski, a vi bi barem taj jezik trebali znati.. dakle neymar se želi vratiti u Barcelonu, to je zaista rekao, mi u upravi o tome nismo razmišljali, ali sada kada to zvanično znamo došlo je vrijeme da se time pozabavimo. nekako po naški dragi novinaru :D goal.com ;)
Znači, Neymar potpisuje za Barcelonu.
mali je oboljeni egoista i folirant.. kako je krenuo vratice se ubrzo odakle je i dosao..