Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj fudbaler nema pojma. Ja zivim u Svicarsku i Grasshoppers je moj najdrazi klub. Čak i navijaci mrzi ga.
pa ***te zivot sve neki tamo sto bi rekli Bogu izanogu .Hoce li ce pojaviti ikakakv kvalitetniji nogometa zvucniji,iz nekog jaceg i renomiranijeg kluba
Pa kontali smo privolit Messija i Ronalda. Jesi li normalan? Nismo mi neka država, a ni sportski kolektiv pa da možemo birati šta ćemo i kad. Sve treba uzeti u obzir, u višem broju igrača bolja je konkurencija. Jel misliš da ćemo "Kolašince" dobijati svaki mjesec? Pa većina bi ih prije izabrala Njemačku, Švicarsku(Seferović), a Sei i sličnima hvala.
neće ti ga ovaj zaigrati za BiH, ima pasosa kao sto ja imam cipela