Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super, još jedan Šveđanin. A mislim da je u Malmeu ili slično i sin Zlatka Nalića... Treba to sve pratiti jer realnost je da nam dijaspora nosi reprezentaciju. Ova naša djeca ne mogu ni uspjeti u kakvim uslovima treniraju (izuzev par većih klubova a i to je jadno za evropski standard).
@NigdjeNaSvijetu haj da su bar veliki talenti ali te propale talente kao gigovic etc. siguno nece od nas pravit neku silu. Nasa realnost je da smo prosjecna reprezentacija koja ne pripada top-30/40 svijeta. Igraci su nam vecinom limitirani samo ih ljudi u BiH precjenjuju pa zato uvijek krive selektore.
Miske treba sto prije put Rostova, da nam se ne desi novi Becir Omeragic, da krenemo sa sredjivanjem papira, pa nek igra za mladu, dok ne sazrije za prvi tim. Dijaspora ce nam biti uvijek pola reprezentacije, tako je bilo i sa Misketom, Vedom, Lulicem, Salihovicem, evo sada Kolasinac... Treba imati sto vise imena na raspolaganju, ako hocemo dobre rezultate za 5-6 godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako je lijepo vidjeti da neko radi posao kako treba. Svaka cast Misimovic, pravi patriota ove zemlje. Poserem se na glavu Begicu, SDA uhljebu....
Liepo da Bosnalu idu raditi u EU ,tamo plaćaju poreze i s tim financiraju i jednu njima mrsku državu. Bravo! Samo tako i dalje .
Sretno zmaju nas!
Ja i?
Neka nama naše djece, ko god osjeća da želi i hoće, dobro došao, valja nam se tako ophodit, Brazil nismo, ali konstantno obraćat pažnju na svakog pojedinca koji ima potencijal u domaćoj ligi ili lizi, kako već...
U BiH se god rodi oko 30 tak hiljada djece i taj br je u padu, uključujući oba pola. Sad zamislite tu skromnu bazu a u mnogo sportova se polažu nade. Bez ove djece rođene vani, mrka kapai sportu i future generalno. Hvala.
@gooUser1584131788 E jbg, ispade da su djeca u inostranstvu naprednija, talentovanija i superiornija jer eto žive vani 😩Jadni mi sa takvim stavom
Savez trebaju se boriti za svakog igraca!? Jabi dao Nalicu da bude Selektor covije radijo u Sveckoj za mladom repkom, oni dos ko kec na desetku!? Ali kako istijerati, gotovane koj nikad nisu se bavli sa Sportom fudbalo... koj samo trpaju pare u svoje dzeopve jebaga!?
Jarane ponovo u skolu, jedva te skontah majke mi...🙂
Savez trebaju se boriti za svakog igraca!? Jabi dao Nalicu da bude Selektor covije radijo u Sveckoj za mladom repkom, oni dos ko kec na desetku!? Ali kako istijerati, gotovane koj nikad nisu se bavli sa Sportom fudbalo... koj samo trpaju pare u svoje dzeopve jebaga!?
Ma ja, dovlacite samo nove igrače iz dijaspore kojima je reprezentacija u zadnjem planu, zato i igramo kako igramo.
Kako nas vidis da je u dresu Svedske repke.. On ce ko ibra ostat gdje jest.. Jos da procita kojo komentar nas na goruce politicke teme nece ni na odmor ovamo preko grane rodbini. Pistite dijete da zivi i karijeru napravi dok jos moze.
nije ni zaigrao a vec bolji od visce