Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Italiji zavrsen prelazni rok, hebo vam Slino Sven materesinu sa kompletnom ekipom i strucnim stabom Intera
Pisite svakih pola sata o njemu al njega nece niko i uzalud vam trud sviraci. Sta bi sa onim korakom do intera,haman korak od 7 milja,preko 7 gora i 7 mora
Pape je uništio reprezentaciju sa ovim panjem i ostalim amaterima iz Sejine agencije koje niko neće i zbog kojih imamo samo dva boda i skoro nikakve šanse za plasman na EP.
Najveci je problem sto klubovi iz evrope uvijek hoce dovesti igrace sa balkana ZA MALE PARE, a poslije da ih prodaju za velike pare. U svakom slucaju necu biti negativan i zelim Tini svaku srecu.
Joj al' smarate sa ovim likom!