Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mjesto se zove Salou, nedaleko od Barselone, lijep mali turisticki gradic, sami tereni se nalaze na 10 min voznje od grada...
Kakvi su Željo i Sarajevo bili kada su na pripreme išli na Jahorinu i Igman, a kakvi sad kad idu na "300 sunčanih dana" a vrate se na 2 stepena Celzijusa? Treba li bi ići na pripreme a ne na godišnji.
Valjda ce neko nekad skontati pa te kampove kod nas po Hercegovini i Neumu napraviti ! Takodjer, famoznih 300 suncanih dana i ne moras ici u pizdice, nego te eto za 3 sata si tu. Valjda ce neko nekad...!
Kakva liga takvi i (ne)kampovi...
Ovo je sredio šef Ćurić koji je stvorio De Jonga i direktorica Uzunalićka koja je dovela Saudijce u klub. I jedno i drugo su vrsni majstori u svom poslu. Još fali Rumeni i to su ta Tri mušketira ili ti jahača apokalipse. Kakve neznalice i prevaranti majko mila. Klub će u ravan svući.
Ulozite vi u znanje mladih trenera a ne da vam djecu treniraju oruzari...
I koja je ta egzoticna lokacija? Toliki tekst napisati, a ne staviti neke osnovne informacije..
Evo i ja citam, ova budala napisala citav tekst, a nigdje naziva mjesta
Kako su cool ove kucice. Svaka cast.