Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast, i pozdrav od Hordasa :)
dobro da su sjetili i invalida. inace niko ne ebe 5 posto invalide
I gelendere na izlaznim stepenicama na ''istoku'', poslije treće treće pive na šanku ja se nisam ni popeo gore da gledam tekmu, a na poluvremenu zamal nisam u hendek upo, nema gelendera... haj to, nego došo kući a žena pita: jel to gotova utakmica, kad prije i tako...
izdrkani srbi ruše i pale, a Bošnjaci grade....SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
@RBiHsereRSiHB30 sisaj kitu svim srbima
Gledam neki dan na TV, tekmu Europa lige, navijači sjede na stepenicama/prolazima a nama ne daju da sjedimo na Grbavici ispod ćenifa tamo.... i to ne mereš nas otjerati, hoćemo ispod čenife i Bog.
Da li je jos neki klub u BiH,osim Zeljeznicara,ujedno i vlasnik stadiona na kojem igraju utakmice ? Stvarno ne znam,mozda ima...nije nikakva provokacija...!
široki
Velez, Sloboda, Celik a Vi niste vlasnici sto se moglo vidjeti nakon uvida u katastarske papire kada ste htjeli praviti tribinu od “donacija”....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Predobro izgledaju.
stara dobra,nova Grbavica..svaka cast Zelji i navijacima..e to je ljubav prema klubu..tako i za repku ujedno korisno i isplativo..
I treba da im se guza ne nazulja
treba malo uljudit stadione respekt
Bravo Bosno i Hercegovino!
stadion Grbavica je trenutno broj 1 u Bosni
Jašta je haha.Poslije Bilinog polja onda je najbolja
@parfemdzija Ipak bih se složio sa xhizors1, Bilino Polje je uznapredovalo najviše zahvaljući savezu i reprezentaciji. Hajde, Bogu hvala, pa ćemo u skorije vrijeme imati 2-3 pristojna stadiona za odigravanje mečeva u evropskom takmičenju.
Jbt tito sta je vijest
pusi ga i bajern objavi kad promjeni klupe...50.000