Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro osmisljeno...svaka cast...
@VelikaBH ja mislim da se ovaj namazao za BULJEvara 😁🖐
Priprema ga za pornić haha
halburn Pa vidjet ćemo u kojem "velikom"klubu će nastaviti karijeru.A ti nauči da gledaš fudbal i da ocijeniš sposobnosti i kvalitet fudbalera,a ne samo da čitaš vijesti o transferima i interesovanjima.
Kakva zvjer zvani Traore
Ovaj je pogriješio fudbal, trebao je američki
Lik ocito opcinjen teretanom. Vise mi je za americkog fudbala.
Namasatio se, nema sta....
ja masine lika ja mislio ragbista neki
Ovaj momak uopšte nema afinitete fudbalera,i kretanje i orijentacija na terenu mu je loša,lopta se odbija od njega,svaku akciju ako ide preko njega upropasti.Za fudbal nije definitivno,više mi liči na ragbi igrača.Ali sad će biti trend da fudbaleri budu nabildovani i namazani masnoćom zapamtite.
@bolcung Halo strucnjak, momak privukao paznju svjetskih klubova i ti se nadjes da kazes da on nije za fudbala.. tvoj komentar sa klixa ce im sigurno pomoci u odluci
Ako je Kolasinac "tenk"....sta je onda ovaj 🤔
Jadno je ovo vala al eto, interesantno ali fudbal ode u neku stvar
ima brzinu ali tehnika mu je dosta slaba lopta mu bjezi cim je pipne
crna mamba gdje ce ko
Golem je cojek!
da ovaj n7je upao u naftalin ?
Namazan.
Haha, genijalno. Omiljeni igrač