Komentari (250)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevjerovatno koja smo govna, gledam među bh fanatikosima jedan došao u uniformi armije BIH.Ovo je sport mater vam jebem odvratnu narkomansku.Podrška za Ogija
Ognjene podrška za tebe, RS je dio BiH i ja se ne odričem tog dijela BIH.A vi pravite neku bošnjačku reprezentaciju u kojoj mogu samo Bošnjaci igrati
Ako je istina sto on lajkuje na Facebook-u ,a to su navodno stvari protiv BiH...,onda mi nije jasno kako ce ovaj da gine za repku...???
Bolje da ste Semiru Kerli dali šansu, frajer razvaljuje za Žalgiris. Bolji je igrač.
Pustite momka na miru već jednom. Da ne voli BiH, ne bi igrao za nju, a večeras je ginuo na terenu ko i svaki drugi igrač. Zašto nabijate tenzije i ubacujete pomutnju? Zanemari idiote Ogi. Fokusiraj se na igru!
Ne mora znaciti da ako igra i da voli taj dres... mozda samo hoce da se proda, a kroz repku to brze i bolje ide :)
Ogi,dobar potez sto si izbrisao centititet. Sledeci korak ti je kupanje i prelazak na Islam.
Momku svaka čast na igri i svi vi koji ga napadate šutite,jer on ,a i njegov brat su dokazali da vole BiH.Sa tim izjavama samo širite ono što nije dobro za reprezentaciju BiH.Ona je repka svih nacija koje žive u ovoj našoj voljenoj Bosni i svi je tako trebamo prihvatiti.A za tetovažu,neka svako stavlja što želi,meni ne smeta jer on na dresu nosi grb Bosne.
Ona je priznata i u sastavu BiH,to se kome svidjelo ili ne,ali je tako.
On je dokazo svoim igrama do sada da je Bosanac,a vi kojekakvi šupci koji su pobjegli iz Bosne za vrijeme rata sada pričate bajke,a niste ni dana bili u borbi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve patriota do patriote, brigada do brigade po Minhenu, Beču i ostalim ratnim kotama. Bagro dijasporska.
Trebo je Bega Orica istetovirati)()
Njihov je problem što im se nešto ne dopada, ali čovjek koji cijeni sebe ne mijenja mišljenje zbog ugađanja masi.
Ti da šta nabijaš, ne bi lajao po kliksu. Odjebaus klinac.
Tetovaza to je toliko glupa stvar nije bitno koja je al zamisli nemozes to vise oprat fuj jest to odvratno po sebi sarat tetovirat i tako dalje
glupani....mnogo serete oko ovog momka.......pa i da je istetovirao granice sr.......sta to znaci.nista !!!.......on je vrhunski igrac koji nam pomaze da se plasiramo u E prvenstvo......svi ste vi idioti ko ji ga dako komentirate..........GOVNA NACIONALNA!!!!!!
jbga....istetovirao je legalnu stvar. kad mi mozemo nosati ljiljane, trebalo mu je to istolerisati.
Oce li bit kakvo izvinjenje od BH retardosa?
Ja boze dragi za koga li su smrdi navijali ovi genocidasi iz rep sumske
eto ga sad heroj, a prije dva sata ga proklinjali
Eh vidjet će te vi kad se i ja ispalim iz BiH pa i ja postanem BH Fanaticos!!! Ne kakite , Ogi je odigrao za 10, a za njegovim privatnim životom me zaboli neka stvar!