Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uopste ne znam zasto iko mrzi Ronalda, covjek medju najboljim fubalerima u istoriji ovog sporta, umjesto da uzivamo u njegovim igrama, jer to je jos par godina, svako se trudi da doda nesto sto gore o njemu, cista ljubomora, ne znam sta bi moglo biti drugo. Ronaldo je cak bezbroj puta pokazao da je dobar momak, pruzio je ruku na nekoj dodjeli nagrada Gvardioli, ovaj ko seljak okrene glavu i ne pruzi ruku, podrzava svoje igrace, nikad nisam cuo izjavu tipa "Ja sam najbolji", ima cak i djete i dobar je otac, brine se o svom sinu licno, mislim traze mu ljudi dlaku u jajetu jer ima frizuru, jebala vas frizura, ima je pola Sarajeva, i nema isti stil kao Messi, obojica su jedinstveni, al pricat ko je bolji, znas koliko njih to zanima, sve su u zivotu ostvarili, vise se mi time zamaramo, a Blatter je ocigledno senilan potpuno, i prica gluposti, vec je odavno trebao u penziju, al se laktao za fotelju. Ronaldo je odlican sportista i sasvim normalan covjek, a vi pricajte sta god hocete...
hajmo fotelja navijaci mrs na tribinu i bodri lokalni klub
Blatter nije nista slagao. Ne znam zasto se izvinjava ? Mozda jer je povrijedio Kristininu zensku sujetu ? Pa koja budala jos moze misliti da je CR bolji od Lea ? Ko provodi vise vremena kod frizera - valjda je ocigledno.
Blatter se Ronaldu ispričao i putem Twittera "Jako mi je žao što te ova situacija tako povrijedila i želim se zbog toga ispričati. Nikad mi nije bila namjera pokazati nepoštovanje prema Real Madridu, njegovim igračima ili navijačima, ne samo jer su suosnivači FIFA-e, nego i zato jer je to klub koji sam najviše pratio i divio mu se od svoje mladosti", dodao je 77-godišnji Švicarac u pismu objavljenom na Realovoj web-stranici. Blatter je Ronaldu ponudio osobnu ispriku putem Twittera: "Dragi Cristiano. Ispričavam se ako te uzrujao moj odgovor na privatnom događaju u petak. Nikad te nisam želio uvrijediti. Ja sam počasni socios Real Madrida i objasnio sam da imamo puno talentiranih igrača na svijetu, uključujući tebe. Najbolje želje".
A da budes ti malo advokat Barcelone i Messia i da prestanes pratiti Real vise nego Barcu. Zasto ti je osnovni cilj Real predstaviti kao najgori klub i zasto mrznju prema Realu stavljas ispred ljubavi prema Barci. Uostalom, ja kao navijac Reala ti mogu reci da to sto su objavili na web stranici ne mora biti tacno, mogu to napisati kako bi ipalo da su dokazali da su u pravu, to je nesto sto svi rade sasvim normalno, tipicno prepucavanje preko nezvanicnih izjava.
nemoj sve moje komentare shvatati ozbiljno :) pozzz
Iz Portugalskog nogometnog saveza su možda ljuti, CR je tužan.
nemaju se za šta ljutiti..Blatter je rekao istinu
Sve i da je rekao istinu, a nije, lupa ko Martin po diviziji, covjek koji je celnik jedne takve organizacije to sebi ne smije dozvoliti. Shvatam da neko misli da je Messi bolji, A neko Ronaldo, al uzmimo samo kao primjer da je Blatter rekao ovako "Messi je odlican fudbaler, al ga je malo ruzno vidjeti, kratak, ruzan, ne zna ni frizuru napravit kako treba cak ne zna dati go sa 30 metara kao Ronaldo, koji je onako veoma kompletan sportista, igra lijevom, igra desnom, glavom, izvodi slobodnjake, daje golove iz svih pozicija, najbrzi, a i lijepo ga je vidjeti sa onakvom izvajanom gradjom, i odlicnom frizurom!" Jel bi to bilo u redu, pitam Messijeve navijace? Ne bi, bilo bi idiotski, kao sto je i ova izjava bila idiotska!!!
Ronaldo tri puta bolji od Messija
Al' je fino gledati sa strane ovakva prepucavanja :D
a kada je ovo izjavo nije im smetalo ? http://www.as.com/english/articulo/blatter-i-follow-real-madrid/20130319dasdenspo_11/Ten