Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
penaldo je pukao, messi je kriv on ga i u snovima proganja, hahahahahaha
da ga ona ruskinja satra...
Jedan je Ronaldo :)))). svako od tebe očekuje mnogo u svakom trenutku a to nije baš lahko postići. Vratit će se Ronaldo, svako ima pravo na loše dane.
lik Pe Der a niko osim njega u portugalu to nije ... zato igra bolje u realu .. tamo je pola pe dera :))
Kara ga pederizam
to sam ja reko kad sam ga prvi put u zivotu vidio!!!
Volim kad mi ga zabiju u ova moja žvaljava usta, zato što sam pederčina i degenerik. Na saxu svi me znaju jer sam pederaš neviđeni.
Pa fakat ovaj pederluk kojim se vi bavite nema granice. Pa zar se čitav je*eni fudbalski svijet vrti oko Ronalda i Messija?! Jarane nije vama lako, al fakat niste dobri. Pa platite nekom da vas dobro ižega, pa nećete svoje frustracije liječiti na ovaj način! MRŠ STOKO PLAGIJATORSKA!!!
uze mi rijec iz usta ... reko hoce li se iko sjetiti napisati ... ja mislim da ga jos uvijek ovo proganja kako smo \"navijali za njega\" hahahah
@@ medo ja sam hodža, pa navrati... vidim sam sebi lajkaš...
Pa jel moguće ovo više klix.ba??
Ti isao kod njega pa znas?
J... vam RONALDO stare :D
ima dobar hodža u Ilijašu.....
Meeeesi,Meeesi,Meeesi,Meeeesi...!!!!!!
Pa sve \"zvijezde\"obično kad tad završe kod psihijatra,njemu je sada lova qrčeva bugija,NIŠTA, jedan od dokaza da pare nisu sve nasvijetu
kristinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa AAaAAAAAAAAaAaaaaaa