Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
džaba sve i džaba 6 golova portugala ja opet navijam za naše
pa sta je ovo cudno ? ljudi nam vracaju za ono sto smo i mi uradili u zenici .
slabašnom k.... i dlake smetaju
http://flashgamesspot.com/hr/play/the-dragon-and-the-wizard-the-fearsome-dragon-has/flash-game/ P.S. Igrica se ne preporoucuje mladima od 18 godina i BH navijacima!
Ovo bi bila realna polazna osnova za poništavanje rezultata i da se portugal kazni zbog takvog ponašanja.
dokazase portugalci kakvo su smece
Kako smo samo kratkog pamćenja. Laser je na našim domaćim tekmama rekvizit kao i lopta. Izviždali smo svaku himnu svake reprezentacije koja nam je došla. Navijali smo rasistički obojenim igračima (Carew?). Insistirali da igramo utakmicu na njivi koju zovu travnjak Bilinog polja, a koji nama nije nimalo više odgovarao nego bilo kome drugom. Gostujuće igrače zvižducima dočekivali na aerodromu (od kojih su mnogi svjetske zvijezde kakve mi teško da ćemo imati ikada). \"Navijači\" pred hotelom pravili buku da gostujući igrači ne mogu da spavaju(?). Gađali igrače kovanicama, upaljačima, itd itd. I poslije svega se žalimo kad nam neko na približno isti CIGANSKI način uzvrati. Nemamo mi šta reći Portugalcima. Mi smo CIGANI, ali je to teško sebi priznati.
Sve se vraca ,sve se placa. Tako nam i treba! ;)
aha. eto baš smo zbog toga izgubili 6:2 umjesto 8:0 koliko je trebalo biti da nije sudija navijao za nas hebo vas laser i pamet takva
Ne mogu vjerovati novinarskoj gluposti kao sto je ova...ovaj laser nije rezultat ometanja Begovica od strane navijaca nego je ugradjen na kameru radi lakseg ciljanja kadra za snimanje...pogledajte sve utakmice za baraz i vidjet cete kada se netko snima u krupnijem kadru vidi se i ovaj zeleni laser...bilo golman bilo sudac...katastrofa od clanka!
Ko ne bii? :D
Da nije bilo lasera dobili bi ih!
Kako ubiti zmaja???? Šestarom. hahahahaha
Dzaba nama govoriti kako je CR gay, \'vakav, \'nakav ,ali lik nas je sinoc demolirao. Treba cestitati protivniku,a izgleda da se kod nas samo Balkancima opravdava seljacko ponasanje na nogomentim terenima (npr. ovi laseri), zasto i drugi ne bi smjeli ciniti isto??? Svejedno, nasim momcima se nista ne moze zamjeriti, trudili su se tokom citav kvalifikacionog ciklusa i ne treba zbog ovog poraza zaboraviti sjajne partije koje su pruzili. :)
Trebali su snajperom
Mensur Mujdza najljepsi, al zazuzet. Pa Begovic, Misimovic . Al su im zene katastrofa.
PAMETNI LJUDI, VRATILI ISTOM MJEROM. CUJ GLUPOG PITANJA STA CE RECI RONALDO NA OVO, NEMA STA RECI, OSIM DA CESTITA NAVIJACIMA, KAO STO NEKO PRE RECE, VRATILI ISTOM MJEROM