Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je finansijsko silovanje koje žene često rade u manjoj ili većoj mjeri. Naravno, pi*kopaćeničko društvo se sa tim šprda.
Neće biti aktivističkih grupa da ovo osude, neće biti višenedjeljnog provlačenja kroz blato od strane medija, neće u komentarma biti pozivanja na vješanje i ubijanje, kao ni fejsbuk ispovijesti u "Nisam Tražio". Živite u takvoj ravnopravnosti da kao muško nemate ni deseti dio podrške ako ste iskorišteni, još vam se i smiju.
jel to sad treba opravdat kradu cinjenicom da to njima nisu neki novci, krada je krada, ako ti neko nesto dadne uzmi a ne krasti
To je isto kao da silovanoj ženi napišeš "pa nije sapun da se potroši".
Nije im puno uzela, a vjerovatni nisu ni primjetili.
Opasna neka "baba"... trojicj tek tako "opuhala" novac... Nevjerovatno. 🤔🙄😀
Lopovi nikada me spavaju.
Dakle ukrala im sedmicni dzeparac i dobila 4 godine, nije fer.
Osudjena uslovno lol
Pin kod se ne daje ni zeni
Za te pare ja bih pristao na 44 godine Uslovno
"ogroman iznos od 250.000 funti". To je Ronaldu ko normalnom covjeku 100 eura.
pa gdje se more tolko ukrast pa nek i mene osude uslovno
Ko da su meni 10 feninga skinuli
Trebo si joj halalit