Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ERU NAtucam ti se kamenom matere po glavi...jesi cuo....malo bolje procitaj tekst....pa ces onda viditi ...ali posto se ti ne kontas u takve stvari onda to nemozes ni ´skuziti.... Vidis li da pishe da za svaku ulozenu funtu dobijesh dvije...a to nemoze biti tako jer kvota na Hillu na Portugal je 3,20 STO ZNACI DA ZA SVAKU ULOZENU FUNTU DOBIJESH 3 i 20 .-.----Poklopi se usima i suti....i nemoj da vrijedjas drugi put....ako ti se neko ne obraca...ostat ces kratak. OK
Glupane, vidis li da su ovi omjeri u kladionici William Hill. Da te malo informisem, to je najbolja i najpopularnija online kladionica na Svijetu! A ostale kladionice uvijek kontriraju kladionici William Hill, jer misle da vecim koeficijentima mogu privuci musterije. Kapish?
Ma daj 088 ne seri,kakvi su to u tebe omjeri,mozda kod vas u Hercegovini imaju neka druga pravila,ne cudim se kamen udario u glavu a travu vide samo na stadionu he he heeee...
NEMOGUCE! Zar ovu bruku jos niste ispravili!! E mutavi !!!
Bravo sarajevo x-com! Glupani jedni ova vjest koju stre napisali vam je jedna najveca provala....hehe kako se brukate! pojma vi nemate. kakvi su vam to omjeri hehe! Malo procitajte sta druge kladionice nude.... na vecini njih je Ceska favorit ( u prosjeku 3,25) pa tek onda Portgal (u prosjeku 3,40) ALI UGLAVNOM NI NA JEDNOJ KLADIONICI NIJE ZA POBJEDNIKA ISPOD 3.... PA SAD VI VIDITE! zato molim vas da prepravite to sto ste napisali!
neka to bude
pa profitiraj ti, zajedno sa tim
neko ce na grcima fino profitirati