Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahah mora de se poceo druziti sa narkomanom Maradonom hahahah pa ubit ce vas ADELE MI mi, nece te ni grupu proci kako si glup !!! jao glupane HAHAHHAHAHA !!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HA HA AH HA HA :D :-D
mogu osvojiti prvenstvo samo ako na njemu ne igraju španija,engleska,brazil,italija,argentina a bogami i obala slonovače!
aj ne kaki matere ti , ljudi za dvije klase bolji od nas bili i to bez ronalda
ako vam budu sudije ko protiv nas osvojit cete i africki kup nacija iako ne igrate u njemu