Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neki su dole ljubomorni , pa Hrvatska je od nezavisnosti postigla u nogometu 100 puta vise od yugoslavije za 50 godina zato ne budite ljubomorni Hrvatska je velesila u svjetskom nogometu pa ne igra finale svjetskog prvenstva svako jer pogledajte ko su osvajaci svjetskog prvenstva. Njemacka,Brazil, Argentina, Italija ,Francuska i jednom nazor Engleska naravno tu je i Urugvaj ali davno,i sad Hrvatska igra sa njima finale .ne budite ljubomorni to je bolest
Nije mi nikako jasno da Perisic jos uvijek igra u Interu.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 💫💫👍👍 Počinje. Večeras, 7.9.2018 u 19:00 h - Narodno pozorište Tuzla. Bujrum. #mislislisvojomglavom
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 👍👍💥 Počinje. Večeras, 7.9.2018 u 19:00 h - Narodno pozorište Tuzla. Bujrum. #mislislisvojomglavom
ne svadjajte se, i hrvatska i bosna su velike sportske nacije, hrvatska svjetski doprvak u nogometu a bosna u sjedecoj odbojci.
Haha 👌
nesto ne ide "najboljeg na svijetu" bez Rakitića. lako je Modricu i ronaldu kad cijela ekipa radi za tebe i kad te radnik Rakitic cuva i pokriva. SAMO MESSI MOZE SAM NOSIT EKIPU NA LEĐIMA!!!! SVE OSTALO JE ZA MALOG ČAROBNJAKA PROSJEK!!
Držite se vi vaših zmajčeka!
Zmajevi ce svakoj Balkanskoj repki pokazati moc...
Svaka ozbiljnija reprezentacija bi Portugal natrpala do vrha.
Portugal igrao sa drugim sastavom.
@ProximaCentauri jebajiga hrvatska nije ozbiljna reprezentacija. amateri
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je bila kombinacija A, B i C sastava... prvo poluvrijeme odlicno, drugo slabo... ali u dobili smo odgovor Mitrovica s 24 god da moze biti tu uz Lovrena, Vide, Caleta Cara i Benkovica ako treba... Za hrv vezni red bilo sto napisati je glupost jer uz Modrica, Kovacica, Rakitica, Brozovica, Badelja se moraju neki normalizirati u sovjim klubovima poput Pasalica, Vlasica, Roga itd... napad Pjaca mora u formu, nema Rebica i Kramarica... nedostaje klasicna devetka 9... Livaja potencijal s 24
@Jazavac2 Vi koji mi klepate minuse volio bih čuti vaša mišljenja.... tnx
@Jazavac2 Mitrovic je bio sjajan veceras. Livaja me je razocarao jer nigdje ga nije bilo, ali inace on jest potencijal, samo da malo sredi neke stvari u glavi. Santini je ok, ali treba partnera da ga baci u vatru kakvom dobrom loptom... Hrvatska je igrala sa sarenim timom i vidno se kalkuliralo kako bi selektor vidio jos neke igrace. Rog je igracina koja trune u klubu koji ga ne cijeni dovoljno i tom decku treba davati sansu, a Pjacu natjerati da radi i vraca se u formu jer je bio los.
Viceprvaci opet na nivou, neporazeni..
Onaj Silva bi mozda i uposlio Kalinica al kad bi gol bio na mjesecu.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 💥👍 Počinje. Sutra, petak, 7.9.2018 u 19 h - Narodno pozorište Tuzla. Bujrum. #mislislisvojomglavom