Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koja namjestaljka
A boli boli. Pa basnam je drago sto je vlahadija bila na SP. A jos draze nam je sto sada nije. Znas kako ti je ono DABOGDA IMO PA NEMO. Jos bolje sto su orlovi rano leteli pa pali. I pad je let sta ces. Ma Tuga je to. I jos izaberi lokaciju da ti smrskam maymunsku ruznu nakaradnu facu ili dodji na misu u katedralu , pa da te onda vodim na krmetinu. Cak cu ti kupiti i za kuce da poneses. A reci starom da te odvede kod kakvog dobrog psihijatra ili da ti mi nadjemo kakvog dobrog hodzu da ti zapise da prije crknes.
E to je vec tvoja slika i prilika , tu si bas u elementu, pravi usljivi prljavi wlasina. Posrbljen, sa genetskim kodom andolijskog brke. Brko brkane moj omiljeni krkane to trebas da pjevas. Nauci ti nas u sta ti verujes, a ekavica ti napreduje. Reci nam samo u koga vise verujes u oca, sina ili duha svetoga. Ko ti je drazi ( 3 ne moze biti 1, to su te slagali i nije to Bozija tajne nego je to nevjerovanje ili krivovjerstvo) Na tvoju veliku nesrecu verujes pogresno i ceka te patnja na drugom svetu a pogotovo zbog reci. dozivjeces kaznu i na ovom i na onom svijetu. Vec si stvoren kao nakaradna slika svojih davnih predaka koji su ti osjemenili prabaku pa si ti tipicna slika - nuspordukt. Jer si napravljen na brzinu, tacnije sklepan si, prabaka ti je volela zguuza. ako je jedno te isto krscanstvo i hriscanstvo dodji u katedralu u Ferhadiju u nedjelju na misu a ja te cekam da idemo na pice kasnije. Kupicu ti i krme peceno da te nagradim na tom dobronamjernom gestu.
Daj AKademik reci ti nama onu svoju cuvenu nakaradnu recenicu. Ne pristaje ti da si normalan. Mislis KRSCANSKE jer to je velika razlika od hRISCANSKE. A i zaboravio si kako Krcanske bombe znaju da bole.... hahah koji glupan. Ili si se ti okrenuo prema Vatikanu? I kazi nam kako boli taj porez i kako je tesko biti vlah serbin kad se gubi, a takva ti je citava istorija samo znate da gubite. Iskreno tebe bih volio sresti negdje u gradu ili van grada , mozes izabrati lokaciju . Da ti pogledam u tu mymunsku facu i smrskam ti je , ali posto si ti junak posrbica ne smijes ti doci nego ces sa sigurne distance nastaviti sa svojim nebulozama. Kako je lepo kad vlasi gube
Sudija je očito mason. Drago mi je što sam spavao u to vrijeme.
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Hahahaha kukulele vuvuzele
Koja supacka utakmica... Toliko mi bilo dosadno da sam u po utakmice otvorio Dane i poceo ih citati.
http://www.eurofudbal.net/portal/index.php?option=com_jumi&fileid=3&Itemid=117&refid=239
Kung-fu utakmica. Jel ostalo na 7 žutih? Ja sam odustao pred kraj.
U pravu si !
najdosadnijih 90 minuta u mom zivotu. zao mi sto sam gledao ovo sra nje od utakmice
brazil = sranje a tako i potugal.