Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ove \"manje\" ekipe koje su iznenadile sviju dobrim rezultatima i igrama ce \"popadati\" u fazi eliminacije jer nece moci izdrzati psiholoski pritisak - nije se jednom desilo da Talijani ili Njemci jedva prodju u drugu fazu, a onda dodju do same zavrsniece, i upravo pobjede ove ekipe koje su bile \"iznenadjenja\". Ja nesto gotivim Urugvaj, mada znam da na zalost nece ni oni mocu daleko dogurati :( pa pa
Moraju jaštaradi. Pa morala je i Engleska rasturiti na proste fakture Alžir pa nije. Što ne znači da Španci neće uništiti Honduras :). Prave ekipe su Sj. Koreja i Urugvaj! A prave pussies su Francuzi i Brazilci koji igraju rukomet.
Korejske kamikaze ce sigurno da se samouniste na terenu ako ne budu mogli nista zenskastom Portugalu. Ako budu igrali k\'o sa Brazilom kvota 2,5 je poklon.
mi se yebemo, ostali nek idu dalje.
Kakav Portugal kakvi bakaraci ako hocete pare igrajte na Sjevernu Koreju jer super igraju to se vidjelo protiv Brazila koji je u principu gotov za dalje...
mi idemo dalje, a ostali nek se yebu.