Britanski mediji
0
Portsmouth želi Edina Džeku
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otici ce u Porsmut i biti godinu dana,onda klupa i pozajmica u neki Tvente ili Az Alkmar.Srednjoevropski prosjek.
deko super si
najbolji na svijetu
dzeko uzima pare a vama drago... ahahahahahah
NAJBOLJINA SVJETU
ISKRENO NE BIH DA IDE IZ WOLSBURGA
nebudite glupi kakva bosna ba ziku uslova da je ostao ovdje nebi ga bilo ni na mapi, uslovi su nam nula samo naprijed brate ubiri milione kad ti je Bog dao
Joj super vijest za BiH! koliko sam ja dobar u ovome svemu ?
bas tako.pustili su talente ubice za jako male pare,valjda iz pohlepe i licnih interesa iz stabova i savezova i cijele ekipe drzavne oko fudbala, prodase najbolje duse, a ostali seljaci koji nisu uzeli velike pare koje bi slijegale u klubove i savezove, valjda:)
fakat je zeljo mali klub, kakvog su igraca prodali za skodu fabiju ahahah
svaka cast!!! ih, sto volim kad nasi uspijevaju.......
Bio sam portsmouthu. Dobri pubovi!
Nek\' ti sve znaš Vidiću:)
I nije za bolje
pa ja bi otisao u portsmouth! zasto ne!? ipak je engleska najjaca liga, a nebi proslo dugo pa bi presao u recimo manchester ili liverpool... sto je svakako vrh vrhova! U svakom slucaju Dzeko je majstor!