Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fudbal je sport za zene i gejeve previse njeznosti za prave muskarce
tako rade prave fabrike novca
Kakav je samo šut imao ovaj Maniche.
Ugovori koje Porto potpisuje sa igračima nisu u 100% njihovom vlasništvu. Postoji mnogo agencija koje su uključene u ovu priču oko prodaje i kupovine igrača. Tako da je vrlo lako moguće je 50% od transfera Danila otišlo nekoj agenciji.
Nisu zaradili 600 miliona vec su imali prihod od prodaje igraca 600 miliona. Velika je razlika Zarada je razlika izmedju prihoda i ulozenog Nisu sigurno ove igrace nasli na ulici i nisu im igrali za dzabe. U njih su ulozili vjerovatno 300-400 miliona
MR.RIUS bravo bas sam nesto slicno htio napisati,a gdje su tu plate ovih igraca tako kad se sve sabere i oduzme oni su na godisnjem nivou *dobri* oko 20-25 milona,a ako se uzme ovaj nivo fudbala npr.LIGA PRVAKA gdje BARCA ILI REAL godisnje od sponzora uzmu oko 80 miliona racunica je vrlo jasna,zasto su real i barca tu gdje jesu.
@green arrow : za 40+ miliona su prodali 3 igraca sa gore navedeno spiska...znaci nije to bas nesto sto im se desava svake godine... OK, slazemo se da su zaradili i dobro prosli, ali poenta je da to nije profit.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pogledaj imena. Respect.