Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo Željini, Željo je naš!
željezničar je stari hrvatski klub.
zasto ne objavite vijest da je ubica dzenana memica sin alije budnje? koga se bojite?
Kakve to veze ima sa hotelom Hills ?
Hahahaha e čuj uspješna 2016 kakvi bolesnici majko mila. To lažni hadzija deri levate
Drzava Zeljo
Brankovic Nedzad jedan je od nas
Brankovic Nedzad jedan je od nas
gdje su sponze.......
1921 u srcu nosim te ja
Šta ovi proslavljaju da mi je znati? Evropu nismo izborili u prošloj godini, klub 5 miliona u dugu, milion više potrošili nego su zaradili u prošloj godini, treći na tabeli a za titulu je potrebno čudo, navijaći i sponzori grade stadion a gradnja će kasniti mjesec dana ... Sad kada nas Krupa spusti neće nikom biti do proslave! Da su titulu osvojili, nekog strašnog generalnog sponzora našli ili grupe neke izborili pa bih i shvatio. ccc
proslavljaju kako ti ženu udaraju
@Haris Jedino bi to i mogli proslavljati dok za ono što im je opis posla skoro da i nemaju nikakav razlog.
željezničar je stari hrvatski klub.
svi su dobrodosli al ne znam kojim kanalima glavonja zukic na svecanosti,,,,valjda sto je SUSED
joj sta ce ovaj zukic ovde,samo kvari ugled kluba
tesko da se ugled moze nize srozati 😂😂😂
@Ragib Pajser1986 a brankovic nedzad
bila je i grupa navijaca koji su nekad bili na ulici ovdje mislim huligana ali eto vjetar ih odnio u sminkere sto opet ne osudjujem,samo da kazem da nisu sve guzonje bile,i opet pomazu Zelji,e sad sto je pola pitarskog sjevera na komentarima Zelje to je druga prica
FK MELJO
tacno si mi odmah drazi
uff sto nam pucaju komplexi online navijaca
Svaka cast komsije za stadion i sve ostalo sto vam uprava radi,a izgleda da rade ljudi. A na buducim derbijima da se sportski "marisemo, pa ko "prezivi".
A ko je platio to balahanje guzonja. Sramite se. Prosite po gradu da napravite obicnu tribinu i onda se guzonje sjate, da od tih para sto narod donira, da se sepurite, zderete i pjevaljke slusate. Fuj, gadovi.