Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEKI NISU NI IGRALI U LIGI SAMPIONA PA SU UMORNI
sarajevo napokon pobijedilo...
Osjeti se umor od igranja u ligi prvaka HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA i tako je pocela bitka za opstanak
ma yeebbo vas ovo... ko to prati KUKURUZ LIGA
Pipo = novi pitarski kompleks :))
hahahaha izgubio zeljo:). Zna li ko gdje je Pipo, jer nema ga na komentarima.
Bravo za komentar ispred mene!!!!!!!! Ja sam musliman i idem vide na sajt b92 i komentarisem sa normalnim srbima. Tamo svaki komentar prodje kroz \"iglene usi\" moderatora pa tek se onda pusta..........Ovdje pise svaka \"cvaka\" i vrijedjaju se muslimanske,srpske,hrvatske svetinje. Meni kao muslimanu jako smeta kada se psuje Allah dz.s. , Muhammed s.a.v.s, Isus, Marija ali ovim maloumnicima sa Sa-x ne smeta jer na taj nacin dizu citanost vijesti i aktivnost na komentarima. Jadni ste...... Gdje ce vam dusa
Pipo i slicni likovi koji kao pisu nacionalisticke komentare su dijelo zaposlenih na SaX cime povecavaju posjetu na stranici, jer zasto ne brisu te komentare? Odes fino na b92 i citas vijesti... tamo svaki komentar mora prvo biti odobren od moderatora, a mogu se i ocjenjivavati komentari sa (+) i (-) pa onda uzmes da procitas samo one u plusu i vidis realne omentare... SaX je blago profasisticki portal!
Pipno te moj sad Pipo..
sta si pipo uradio ovim mujicama. onako ludi jos su postali ludji.... hahahaha
PIPO KARINO JADNA
hahahahaha joooj lige i kuurrccaaa
Raja gdje je Pipo?
meljo uvjek kao tradicionalno gubi u Travniku :)
ma ja,tradicija pobjedivanja svih klubova na domacem terenu se nastavlja!Najgora liga na svijetu!Sramota...