Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li biti kazna za zrinjski? Ovo je dno dna, od bagre iz saveza!! Nije problem sto su ofirno kupili ali za ovo mora biti sankcija! SAVEZ NAPOLJE !!
Nekidan sam napisao da jedan Numan Kurdić, junior FKS, više vrijedi od svih tzv. pojačanja. Popljuvali su me i neka su. Samo su pojazali kolike su neznalice. Šabanović, Mujakić, Resić, Herić... To su igrači, a Lištica tako radi godinama i redovno nas tare.
@VoIvoXC90 sto posto
@bajaizkraja. Da, nažalost. Ali ne treba tu puno. FKS pere novac preko pojačanja, a imaju najbju akademiju. Bojkotovati utakmice dok god se dovode isluženi polovnjaci
SAVEZ SVI OTKAZ
VAKAT JE DA NAVIJACI ZELJEZNICARA I SARAJEVA ODU PRED ZGRADU SAVEZA!!!!!!!!!!!!!!
KAKO SE NIKAD NI JEDAN DELEGAT NE SUSPENDUJE I NIKAD NE.ODUZMU EKIPI BODOVI...JUVENTUSU ODZUMU 9 BODOVA OVI DEBILI PUSTE DA XOVIC VODI PREMIJER LIGU!!!!!
Ovi se iz Cernobila nesto nafurali sad kao podrzavaju klub kad su investitori dosli i oni nekom pricaju o posjecenosti na tekmi ! Seljacka grupa broj 1 na balkanu cijelom
jel treba da igramo dalje Ligu ili ne? Igracemo. Ne moze Zrinjski toliko sudija kupiti, koliko mi mozemo biti bolji ...
kamenjar, mrs u rupu
Šta kažu Bordo prijatelji na ovo suđenje u Mostaru? Ili njima ne smeta ako se ne radi o Želji koji za pet godina ništa nije osvojio!
Svim nači škriparima ujkama hebem mamu.
Nicaze dismr celik dismr
Ovo sa rukometom je kraj za sport u BiH!
Kakve pizdurine ispadamo iz godine u godinu protiv pisljive Listice to je smijesno. Gadite mi se yebo li vam Antalija i Kuban majke
To su vasa braca njima prodajete titule i kupove dobro su vam Skripari i napisali jeftino ste brata prodali
Pa ko će biti najgledaniji nego moj ČELIK :) MI kad smo predzadnji na tabeli sa lošim izgledima za opstanak u ligi imamo veću posjetu nego Sarajevski "velikani". Kad bi se kojim slučajem situacija obrnula ovi iz Sarajeva nebi mogli sabrat 100 ljudi na tekmi ;)
Bolje i to nego oni iz Zenice koji psuje Markale i skandiraju "Zenica je srce Srbije"
@Kriticarrrrrr Sad bi ti Radovan bio predsjednika u Sarajevu da ti nije bilo Zeničana, al hajde nek si ti nama nabio Markale na nos, ipak kad bi ti kerazava sirotinjo došao u Zenicu i pitao nekog za Markale svaki Zeničanin bi ti rekao da ga Markale bole kao da je njegovo dijete u pitanju. Normalnim Sarajlijama želim sve najbolje u životu a tebi želim da nastaviš živjeti u siromaštvu i mržnji ;)