Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi, cini li se vama da je Ibro poceo malo glumiti igracinu, nesto mi djeluje na terenu kao da je vec u oblacima...Nekako mi se cini da previse glumi gospodina a nema neke temelje za to. I onaj penal jeste \"fakinski\" ali koliko je to pametno onako uraditi - to je vec druga stvar. Ibro, de malo do zemlje sleti, nisi ti jos \"ta\" klasa!
dpbar ibrakadabra, dosna moze bit i dobra samo u fantaziji....ibricic+djeca=FAIL
ej ljudi igrate li fantasy football na uefa.com?? nije lose , ja desetI U BIH . super igra. imate svoj klub i kupujete igrace i skupljate bodove,,,, hahhaha extra.
UZ DUŽNO POŠTOVANJE HAJDUKU I TORCIDI IBRO VIŠE NEMA ŠTA TRAŽITI U TOM KLUBU,ALI AVAJ SPLIT JE VJEROVATNO PRELIJEP GRAD ZA ŽIVOT.KAKO BILO,ŽELIM HAJDUKU I IBRI VIŠE SREĆE U SLJEDEĆIM UTAKMICAMA.
@djole de si bre djole kad si doselio u shplit :) HVO@ ooo divi ganje,sta ima kuhar ccccc jeste providni hahah nek si im Ibraga barem jedan zavuko radi ovih pacenika hhahaha
Ibro ibro skandira poljud, a vas dvojica iskompleksirane stoke ni vasa idiotska djeca vam nece skandirati
Koji Gol od Ibricica to samo moze Totti da uradi...
sa ovim IBRICICEM treba kao i sa onom stokom u ahmicima po kratkom postupku nema pojma
ovo sm...ece p.o.t.u.r.i. cko islamizirani hrvat nista nevalja prenapuhan igrac kao i svi sto igraju za bosnu blage veze nema slucajno dao neke golove i sad on bog igra nikakva lopta se odbija od njega sve se zasniva na hajdukovim klincima kakav ibricic neka se gubi odmah iz hajduka trebali smo ga uvalit burassusporu za 2 miliona nista drugo nije ni zarjedio goooo....vno
NEEEEEEEEEEEE:(((((((((((((((
ibricic je jedino sto iole valja u tom sranju...
Sta kazete?? Ibricic nevalja??...ibricic vas je doveo do Evropske lige.... Mada sam navijao za Hajduk...al et..:(