Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema od gola ništa on je kakica
Ofsajd je cist, ali to nije greska glavnog sudije. Ali nije ni on bas odsudio najbolju utakmicu, more faula nije svirao.
on sudi sta mu pomocnik signalizira. glupane.
MA KAKAV OFFSIDE!!!! ČIST GOL K\'O SUNCE!!!
meni bi nesto bilo drago kad bi veliki klubovi u svakoj utakmici budu zakinuti za po jedan gol....samo da vide kako je kad se sudi u korist pritvnika...treba to osjetiti na svojoj kozi
Kakve veze glavni sudija ima sa ofsajdom, on iz svoje pozicije nikako ne moze vidjeti dali je ofside ili ne. E moj boze sto i vi pisete gluposti.
ne laprdaj
Samo zato sto su se i novinari navikli da sudija treba lizati guzicu velikim klubovima,ovaj sudija je izlozen stalnim pritiscima.Rekao je Platini da ce uciniti sve da se fudbal ravnomjerno zastupi i u siromasnijim ligama.Ovaj sudija je dio tog nastojanja.Chelsea je obicna kakica,neka ga je povalio.Svi o tome pricaju,a sta Chelsea radi,to niko ne smije ni spomenuti.