Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FIFA bi trebala platiti odštetu BiH reprezentaciji za greške sudije amatera. Ne radi se samo o novcu, nego i moralnoj satisfakciji.
Plaćeno je avansno, stadion u Zenici za pripreme...
Za svijet na desetom, za nas na prvom mjestu
prvo, loptu je gurnuo Mislimović, a ne Pjanić, a drugo, zašto tek 10. mjesto?
STO SE TICE LOVE ZA PLASMAN DALJE, FIFA NAM JE ISPLATILA LOVU KAO DA SMO SE PLASIRALI MEDJU 16 EKIPA, SAMO JE TO PLATILA AVANSNO ZA ONAJ TRENING CENTAR U KOJEG DZEKO I SPAHIC NECE DA IDU. MEDJUTIM FIFA JE IZDVOJILA MILIONE, KAO I UEFA, PREMA TOME, FIFA SMO SE ODUZILI KAD SU NAS JE O'LEARY SUTNUO NAPOLJE. JOS DANAS UEFA SUTNE NAPOLJE KAD POBJEDJUJEMO I ONDA SMO IM SE ODUZILI!
UDRI NARODE ZAIMA PO JAJIMA! http://www.espnfc.com/blog/name/59/post/1915471/headline
Obala Slonovace je isto ispala zbog sudijskog greska... na 93. minuti sudija je svirao jedanaesterac koji uopste nije postojao, grk je sam pao, htjejuci varati sudiju, ili mozda su se vec dogovorili prije utakmice !
meksiku dva ponishtishe.... Da je Safet skak'o kao meksichki selektor, mozhda bi i mi nigeriji zabili josh koji. Svaki put kad prikazhu safeta, on vrsti glavom, negoduje...
Da je i babi 'onu stvar' bila bi deda...
da je i safetu "ona stvar", proshli bi dalje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A vidiga j'bo sve svoje ! Kad na ramazan danu grijesit' moram !
ebo vas vise sudija,pa ponisten je gol na pocetku meca i niko od igraca nije bunio.dakle imali su dosta vremena da zabiju jos jedan al oni nisu jer su se vecim djelom meca vukli po terenu,dakle nije sudija kriv za to..vec igraci i selektor koji se nisu dobro pripremili
Hajd zabi mu tam', šta imamo od članka
srpski strcunjaci s"klix-a pisu da je bilo potpuno ispravno :)
Valjda je misimovic gurnuo loptu dzeki?!
a tebi se gura :)