Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dze ce s nama :)
Idemo do kraja
Odgovor je ne
Ljudi nemoj te da dizemo tenzije neka naših momaka nek samo nastave hladne glave i uspjeh ce da dodje nek nam go razlika bude i +1 samo nek osvajaju bodove. samo ce mi biti žao Plišeka kad ga pojedinci iz uprave otjeraju kao i po meni najboljeg Musemića koji nas je odveo do 3. predkola i kad smo izgubili od mnogo jačeg Dinama iz Kijeva onda su ga \"pametni \"iz uprave otjerali. MOMCI SAMO NAPRIJED DO DUPLE TITULE
Ovi pojedini kada je njihov klub u pitanju onda velicaju ovu ligu, a kada se spomene najveci klub u BiH, onda kazu ma kakva ovo liga. De se dogovorite sa sobom kako ćete razmisljati. I u onoj, a i u ovoj zna se sta znaci ime FKSarejevo.
SARAJEVO SAMPION!!!
seljo brate brige te prate..sarajevo klub jazavavaca
ah sto meljavci sa šugavice prate INSTITUCIJU,a vec su poceli kukati kako je liga slaba kao i prosli 8 god kada ih nighdje nije bilo tj od 11 do 15 mjesta cijeli 7 godina....MELJOVCI NESTO NE STIMA U DOLINI K.RČEVA...ZAMISLITE SE!!!!
ovo nesto na foru mancester sitija
ma ne moze se poredit al opet cinjenica je da su startali dobro i pored remija sa Velezom...bodova ima,golova ima jos samo dobre igre fali...valjda ce je bit u nastavku sezone! naprijed SARAJEVO!!!
izgled tabele proizvodi vatru zato ovi pozari bukte vatra
@Struja Čuj ponizio nas Čelik, 4:2. ti baš budala. Hajte malo vježbajte \" Imali smo više šansi \".
Ja kona što su se nakotile, a malo im je i vatra...... hajd neka je, nisu one krive.
Od prvih sest kola cetir kod kuce,dva gostovanja,od cega Slavija iz Lukavice,kojoj je Kozara utrpala sets komada!!!Sto se tice prozivki VEZANO ZA REMI Zelje sa Celikom,ako se dobro sjecam Celik je na Kosevu ponizio Sarajevo,ali spletom sretnih okolnosti ste izvukli pobjedu,a vidit cemo vas kad cete bod odnijeti iz Zenice,ili cak pobjedu,pogotovo u ovim uslovima stanja na tabeli,ali da vidimo Zeljo je igrao sa Sirokim,Celikom,Olimpicom,travnikom u gostima,a sa Zrinjskim i Rudarom kuci,mislim da je dosta tezi raspored,ali ne treba tu traziti opravdanja,jer Zeljo ima tim koji moze prosetati ovom ligoma Sarajevu svaka cast,drago mi je vidjeti da ste prvi,jer ce biti sladje skinuti vas s trona :)
kad ce papiri za škoru,dolaze ima godina ...cirkus,pješke bi iz mexika stigli do sad
liga slaba, a pojedinim klubovima zabiti gol na gostovanju je misaona imenica, a ne imati prosjek na gostovanjima od 4 postignuta gola, tako da pored tog sto gostujemo \"slabim\" ekipama mi ipak imamo tu statistiku. a realno gledajuci uzmimo ove sto se najvise hvataju FKS u ironiji nemogu celika zakovanog za dno protresti sa par komada ... jel to realno ...imamo argumente, igru, tim ... dusmani na koljena! ;) pozz sa istoka!
kažete sarajevo uzima bodove slabim ekipama u gostima. pa meljo sa zadnjeplasiranim odigrao neriješeno.