Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zabraniti sport. trajno. samo koride ostaviti.
@komentator2 Korida ovdje vise lici na Woodstock nego na sportski dogadjaj
@komentator2: Domacu ligu prati mozda svega 0.03% stanovnistva BiH. Liga je bezlicna i desavanja oko nje uglavnom generiraju samo drustveno-politicke, ali i sigurnosne probleme zbog razularenosti nekolicine navijaca koji ujutro mrze sebe, a poslijepodne sve ostale. Nelagoda je uopce upaliti TV radi svega toga, pa je novce bolje usmjeriti u zdravu sportsku infrastrukturu za gradjane i mlade talente kako bismo imali zdravije drustvo... Ovo s domacom ligom je presipanje iz supljeg u prazno!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
ja mislim da Sarajevo neće osvojit kup ove godine
Najbolje je to Sto se kamenjarski srbin saric najvise nabrijo da dijeli pravdu po terenu hehehe, koje narnijsko ime
Jos ce Sarajevo ispasti krivac i za incidente... Trebali su igraci otici sami pa bi domaci navijaci bili umjereniji. SMRT FAŠIZMU...
Ides na utakmicu velikoig rizika gdje unaprijed znas da ce te publikapsovati,provocirati,gdje ce i sudija malo siljit za domace i umjesto da se fokusiras samo na igru i proslo bi mnogo bolje..jok..retardinjos Hebibovic trci pred skripare i klanja ????? Sta je ocekivao sa tribina..?? Cvijece....hahahaa..pa tu glupost nebi uradili nikad puno bolji igraci i puno veci muslimani tipa Salah,Mane itd..itd...prouce prije tekme i to je to....BRUKA...!
Kakvi su ba ovo komentari i ocjene na njima, jesu li ovo ustaše preuzele kontrolu nad klix-om koji vam je k.rac
Mile raspisuj pa da se razilazimo, vidim ja što vidim, nema druge
udri miću po glaviću
Šarić - poturčeni katolik udario na svog brata po pradjedovoj vjeri
ebo mater pitarsku, gelipter pravi
Ma to nije istina, ma ne bi oni... :)
koja dijabola u mozak moras biti da ovako nesto napravis.
Sarajlice uvijek najgore pa poslije kmece...
Sportski je ubacivati flase, upaljace i tako to na teren? Sportski je da se igraci listice valjaju svako 2 minute? Nabijem ja taj sport
MI SMO MI SMO MI SMO HORDE ZLA,MI SMO HORDE ZLA ,MI SMO HORDE ZLA.......
Ma gdje ga je udario, ćelo ga promašio...
NEMA NA DUNJALUKU GORIH LJUDI OD KAMENJARSKIH SRBA. OVO STO JE OVAJ URADIO JE MALA MACA, U ODNOSU STA SU SVE KAMENJARCI RADILI, I STA JOS UVIJEK RADE.