Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo što je čovjeku propala karijera. Pretjerali ste gospodo.
Čuj crn, a lik nako siv, smeđkast, braun ten.
Ja da sam sudija, tuzio bih obojicu zbog klevete i davanja laznih informacija. Ovdje je narusen integritet covjeka. Bez obzira sto niko nije znao sta se tacno desilo, skoro cijeli svijet je spremno osudio Coltesua za rasizam. Koliko jedna rijec ima tezinu i koliko ti isti koji su kao zrtve rasizma, ne razmisljaju o posljedicama svojih radnji, spremno ugrozavajuci druge.
to je kao kad kazes za celavca "onaj celavi" ili debelog "onaj debeli". definitivno govor mrznje, a i nije crn vec smedj ako cemo precizno. a bijeli su samo sjevernjaci nakon 6 mjeseci mraka a i oni su malo zagasiti dubinski.
lijepo od njih. nije ga bas trebao nazvati crncom.
smeđ ko govno
čuj crn fraer vidi se iz aviona da nije crn nego smeđ
"Znam kakvi su Rumuni." Zar to nije jedna klasična stereotipizacija čitave jedne nacije? Ovaj put u pozitivnom smislu, ali svejedno su generalizacije netačne i treba ih izbjegavati. A ovaj demba ba je definitivno crn, ne znam šta sere, je li to kompleks ili šta, ali jaraniko crn si i šta se mi trebamo praviti da nisi crn? Niđe veze, da je jedan bijelac među 10 crnaca i trebam nekom njega izdvojiti, rekao bih "eno onaj bijeli".
Od sada cu te zvati smedji
Hoce li se uzeti na kraju
Sto su i ovi crnci tako osjecajni ne znam sta glumataju i umisljaju, nije rekao crncuga nego crni covjek...glupost...svi zeljni paznje...
Natovario čovjeku breme rasiste,i sad se on kao miri sa njim.Da sam na mjestu sudije ne bih mu nikada oprostio a kamoli pružio ruku.
@bolcung I tako ode planmeta u pm, najlakse se naljutiti kao kakva tetkica...
Skonto Garo da je pojeo kličak. Sudija ispravan sto posto.