Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako propade ovaj Zaha, pa Galata sa njim ima igraca mamje.
Onakvu golmancinu zamijenit samo zato jer ne zna nogama je kriminalno. Svi nesto glume Pepa i njegovu filozofiju. Na koljena i molit de geu da se vrati dok jos nije kasno.
Mozda jest golman,ali je kiksara vječita malo manja od ovog..
Mora znat nogama igrati. Svaka niska lopta opasnost. Onana često kiksa i ispadne mu lopta, ali zna i presjeći centaršut na vrijeme.
Bgm vise volim gledat ovo nego one plastike od Sitija i Pariza...zivjela romantika i pravi fudbal
Možeš li pojasniti šta znači plastika? Jesu to možda prozori PVC ili nešto drugo plastično? Postoje fudbalski klubovi u koje se upumpava novac kroz sponzore ili direktno iz džepa milijardera u kasu kluba i s druge strane klubovi koji nemaju taj luksuz u toj mjeri. Man. City je osnovan 1880. godine, onda kad ni tvoj deda nije postojao. Toliko o tvojoj teoriji.
Znas li ti koliko je para junanted spizdio proslih sezona ? Plastika su jer ih Arapi vode a celzi i junajted mogu milijarde da trose ? Nije city kriv sti junajted baci 80 miliona na krilnog igraca koji ne zna osim bicikla nista s loptom uradit.
Procitajte text u Avazu nema kolo bez kokana
Uuuu kakva tekma
Junajted dobar, golman tanak