Komentari (335)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne volim nepravdu nikako, ali bi se slatko nasmijao kad bi sudija svirao Bayernu penal u 93. minuti, čisto da i oni osjete (jednom u životu), kakav je to osjećaj ;). Naprijed Roma - Džeko obraduj nas još koji put.
Ne ide to tako, penal se svira Realu i Barceloni.
@Tukelje Penal je penal pa bila 1. ili 93.minuta. Penal za Real je cist k'o suza i tu se sva prica zavrsava, po vasem se poslije 85. minute nista ne smije svirati jer nije fer pred kraj svirati penal.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hoj sto bi volio da bayern slomi ovaj kraljevski papanluk
@Exigne Pa naravno da ce otrest' 😂
Hrsssss
Mia san mia
Sretno Roma i Dzeko !
Slabe su šanse Rome protiv Liverpula, ne mogu oni toliko trčat, ali kako kažu, lopta je okrugla. U drugoj utakmici je Real favorit, baš sam pratio, velika je razlika kad igra ili ne igra Ramos.
Sledi osveta dobiće ih Bayern
Bice dobre utakmice al Real je u odnosu na Bajern ipak mašina. Nadam se prolasku Rome u finale pa neka bolji pobijedi. Sretno Džeksonu
Roma ima sansu pod uslovom da Liverpol ima los dan a desava se pocesto,.Lovren je sansa Rome tj Dzeke.On je vrlo nestabilan i kiks igrac Ako zabiju gol na anfildu Roma prolazi u Finale.nema dvojbe.Bayern ima prednost jer ako stane Ronaldo stane i Real.To svo vec vidjeli.Cristiano cuva noge za mundijal i mislim da je Bayern blizi finalu.
Sve si dobro rekao osim da Ronaldo čuva noge za mundijal. Pa nije liga prvaka neko seosko takmičenje nego vrh fudbala i po kvalitetu jači od mundijala.
Samo sto Dzeku nece Lovren cuvati.
Bajerna su zadnji put zajebale sudije i prošao Real.E sumnjam da ih mogu i drugi put pokrasti jer i Njemačka je velesila.
Posteno
na osnovu cega kazete da je real bio korak od ispadanja, 3:3 je bilo do tog penala, zbog cega ste otpisali real u produzecima.I tri gol su navasova, pa dva glavom u blizi ugao, a o trecem da ne pricam. I da prva utakmica u torinu je ocigledno zaboravljena, pa juve je dobro proso sa tri primljena gola, precke, masenje zicera..
Imam neki utisak da bi Real pojeo Juventus u produzetcima. Isto kao sto je i Atletiko prije par godina.
Mah bayern ako bude raspolozen moze ubit real, isto tako znaju zafrkat tj odigrat ispod prosjeka, a sto se tice ove druge tekme, ko god da prode ne moze igrati sa ova dva tima, sve ekipe izgledaju rastrcano rekao bi ma najbolji su ali kad dodu igrati sa bayernom vidis kako su usporeni, al to je taj mentalitet gdje ti ne dopustaju da igras svoj futbal.
Lajk ako ce vam bito žao Tottija ako Roma uzme LP.
nije me briga kao ni igrace vjerovatno protiv koga ce se igrat posto se svako moze pobjedit. Al sto je bitno, da sudjenje bude posteno. Ako pojedini klubovi imaju sudije za saigrace ovo takmicenje je zavrseno prije nego sto je pocelo.
Liverpool real finale ;)
DZEKO I ROMA 😍😍😍😍😍