Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije loše. Prcić odličan. Dobili smo još jedog kvalitetnog igrača.
Imam pitanje za Darka Zabuš. Pošto i Halid hoće da sebi kupi neki kvalitetan fotoaparat, zanima me koja kamera je u pitanju? Slike su trašno dobre.
kvalitet slike je bio da sam pomislila da reprezentacija igra na jupiteru a ne u tuzli ...al zato zvuk je bio odlican , cula se svaka kap kise koja je pala...morala sam nonstop trcati u halu...slab mi mjehur
blackfielder budi srce pa procisti dizne svojoj mami da jadnica ne visi svake hefte kod hecima
jadnica,mogla si se upiskit.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka cast! Sa losim igracama smo nji dobili 8:1 ali dobro :D
bravo zmajevi samo gazite odlicna igra
Ja livadeeeee!
Nema nigdje slike gdje je sudija u majci sa 4 S
Ima prijatelju. Otvori sportsport.ba forum-Premijer Liga BiH a zatim stranica
Ima prijatelju. Otvori sportsport.ba forum-Premijer Liga BiH a zatim stranica(da dopunimo) FK Sloboda str. 2878, negdje na sredini. Kad već pitaš, mnogi su reagovali na ovu fotografiju da su sudije iz Srbije izašli na zagrijavanje u majcama FS Srbije a ne UEFA- e ili FIFA-e. Naime, logotip FS Srbije je ustvari modifikovana kokarda sa 4 S s tim što je u sredini stavljena lopta. Moderator stranice, meni nepoznati majmun, je brže bolje skinuo sve komentare protiv krstova i kao za inat ostavio fotografiju trojice sudija u nacionalnim a ne u FIFA ili UEFA trenerkama. Ne znam da li je praksa da strane sudije mogu koristiti kada sude međunarodne utakmice, prijateljske ili zvanične, opremu u kojoj vode svoje nacionalno prvenstvo. Što se tiče moderatora stranice FK Sloboda, može slobodno sebi onaj krst zabit u ..... .
A oprostite zmajevi jel vi sve ovako razbijate. Et ja imam dvije velike stijene zakljanjaju mi pogled pa et kad budete nagodni da ih razbijete. Lee Bruce Lee
E jesu ga i razbili, svaka čast... Čuj razbili... Jaka vam terminologija klixovci. Ako je ono razbijanje, onda ne znam.
mrsava igra... nisam optimista !
nije strasno koliko je uzasno da ovoliko ima negativnih komentara upuceni ovim momcima....momcima koji ginu za svoju zastavu....svaki na svoj nacin.......a gdje vecina vas sve sto zna jest sakrit se iza malih ekrana i pljuvat po njima trazeci negativan i pogresan pokret ....zalosno....hajd sto ste negativni pokusajte bar biti realni bice dovoljno.... :)
Cuj "razbili Lihtenstajn s visokih 3:0" ...
haj pokusaj biti malo realan za promjenu ;)
Lihtenstajn je karina od reprezentacije i suvise dosadna za protivnika. I ja bih izgubio volju igrati nakon 3-0 u prvih 24 minuta. Bjezite ba, ako cemo igrati prijateljske, dajte neku reprezentaciju koja nije sastavljena od kuhara, policajaca, i vatrogasaca. Ovi u reprezentaciji Lihtenstajna onako radi putovanja igraju. Vise im reprezentacija lici na turisticku agenciju nego neka fudbalska ekipa.
Tanko je ovo...ni nalik na onaj tim od prije dvije tri godine...sreca pa je safet izabro lihtenstajn svako jaci bi nas uzo danas
Love it......
razbili je kad nekog pobjedis 5, 6, 7, 8-0 :))))
Prelijepo!
Bio sam na tekmi prvo poluvrijeme sasvim dobro, u drugom pocela prilicno jaka kisa i vise nisu imali volju za igrom naprijed, na poluvremenu je izasao Pjanic bez njega ne ide nista u veznom redu, Prcic nije los, ostali novi nisu imali pravu priliku da se dokazu ( Cimirot, Zakaric prije svega njih dvojica)