Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Definitivno treba uvesti služenje vojnog roka da ove "zajebane" otrese nekakav brkati oficir, i da se načiste WC-a i kruga kasarne. Možda bi tada nešto i bilo od ovih idiota.
Zbog takvih sam prestao odlaziti na utakmice.
e jesu ovi tuzlaci seljacine
One stolice su novije od onih na Zapadnoj tribini, a kada se kreneš nasloniti one pucaju kao da su od najtanje plastike. Što se tiče navijača - ne razumijem kako neko može činiti nešto tako (ubacivanje baklji) sopstvenom klubu na teren ?!?! Zaštitari i policija su bezveze istjerali navijače - nije bilo pravog povoda....
Neizivljena seljacka stoka. Ode na prijateljsku utakmicu, nabrije se konta da je finale SP-a.
Ovako se voli klub... SVAKA ČAST
Sigurno je i za ovo SDA i Bakir kriv.
kako to fukarice kažu "čaršija mrtva", čaršija 0%, mrtva 100%
Dok je narod na rubu plača, oči nam mažu problemom navijača. Zapamtite ovo i ne zaboravite dodati nacionalnu mržnju i sl. Bando manipulatorska
Ma ovo je smiješno , pukle tri ili četri stolice ne namjerno i tobože pala baklja na atletsku stazu koja se već godinama ne koristi. I to sve na prijateljskoj utakmici za 100 rodjendan! Znaci nema kazni od saveza Itd. Klasično preseravanje , ali Fukare su smiješna grupa a znali su uzimat od kluba pare ko vam je kriv sad.
Gledaj stolica! Kakva sramota! Stolice nisu vidjele krpe brat bratu od kako su tu postavljenje! Kako vas nije samo sramota! Uzimate pare od grada, platite ljude da očiste tu sramotu! Pesniti smrdljivi! Grad vam dade 500 000 KM da vaši bilmezi od manekena mogu tankovati svoje mercedese, audije, i bmw-ove a bome neki tankuju i porše a imaju dvije lijeve noge... I još tražite 100 KM pomoći? SIKTER!!!
I za 100 godina niste u stanju jedan pehar da osvojite. Znate šta ja mislim? Da je došlo vrijeme da se taj kliub zatvori. Em nemate stadion, em nemate stolice na stadionu, em ste u dugovima do guše, em imate divljake od navijača, ključ u bravu i pogasite sijalicu. Imamo Tuzla City, ne trebaju nam dva kluba svakako! PS: taman se kutarišemo i onih silnih odbora koji su opuhali sve te milione!
Iskreno bez ljutnje više vidim raje kad igra Tuzla City nego Sloboda.. dok ne otjerate te debile s tribine il ih bar starija grupa malo naštoca vama će na proslavi 100 godina kluba bit 4000 ljudi ..
Ovdje cs se igrat Prva Federalna a u Simin Hanu Euro liga
Jel Azmir naručio ovaj članak?
hebo ti azmir sve do 13. koljena smrade malograđanski
Dovoljno je stadion i bio uništen sam od sebe propao ODRŽAVANJE NIKAKVO ništa ne znaci par stolica
Tako je moj drug slavio rođendan u svojoj kući, i sve polupo kad se napio.Kaže najviše mu žao plejstejšena...
@nije_nego haha koji mazlum
E jeste postavili dva priloga iz Tuzle i iz Grčke jedan pored drugog. S obzirom da je Grčka najpropalija zemlja Evrope, teško je zamisliti gdje se to mi nalazimo??