Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sudija je pomjerio crnogorce u zivom zidu barem dva, tri metra vise nego je trebalo. Ovakav slobodnjak bih i ja zabio.
Gledao nas prije 10 godina ili CG danas, sve isto. Igraci takticki apsolutno nedorasli zadatku, navijaci puni nerealnih ocekivanja, i eto sigurnog recepta za neuspjeh. Ali realno gledajuci, Poljska je igrala koliko joj je trebalo, i mislim da CG jednostavno nema dovoljan broj kvalitetnih igraca.
treba CG još 5 god da se saberu i naprave ekipu,isto kao nama što je trebalo 7-8 godina
@oligojhorhoj ma nemaju oni sanse u fudbalu. Realno, i nemaju nekih mogucnosti jer su malobrojni, a i ono malo sto valja ide da igra za Srbiju. Kod njih ti je patriotizam rijetka pojava. Da im vecina igraca nisu domaci izdajnici, mozda bi i imali neke sanse. Ali nisu oni Island, a nemaju ni materijalnu podlogu da postanu. Vaterpolo je njihov sport. Tu im ipak Srbija ne moze oteti bas sve talente.
Izgubiše čorčadi